tisdag 2 oktober 2012

Oktober 2012 Örebro.


          Ja, så var då sommaren förbi för i år. Men det är ännu inga köldgrader och jag är tacksam för att tomaterna finns kvar. Jag bad faktiskt till Gud för dem när vi var på Rhodos, så nu säger jag:"Tack Gud för att det inte blev frost fast de sagt att risken fanns."
Dagen började med att jag vaknade klockan 5 och inte kunde somna om. Tänkte på hur bra det skulle smaka med en kopp kaffe och en bulle, som vanligt. Men icke i dag för i dag ville doktorn ha blodprov och fastande skulle jag vara. Jag kom tillbaka klockan 9 så det blev frukost med kaffe, något försenat. Efter det avsatte jag mer tid än lovligt för att få in ett foto på bloggen. Till slut lyckades det och så bra så det blev dubbelt upp som ni kan se.

Nöjd publicerade jag det omtalade fotot och tog itu med en del sysslor i köket innan jag gick till Isak.Jag strök in en del tvätt medan jag höll hunden sällskap. Fikade med Elsemarie och Lasse när de samtidigt kom hem från sina jobb. Tog en promenad hem. Hade  bestämt mig för att baka bullar så det gjorde jag medan jag tittade på TV. Jag har en sådan på en vägg i köket. Oerhört praktiskt. Nu är de klara och jag skriver lite på bloggen. Hade tänkt föra över bilder från resan från min kamera men hade glömt hur jag får in dem på datorn så det blir att vänta på att Filip ska titta in på hemväg från skolan i morgon så jag kan få hjälp också med detta. Undan för undan lär jag mig en del nyttigheter.

Om jag nu ska nämna något lite om Rhodos så kan jag berätta att både Linn och jag har myggbett på både armar och ben.Kliar gör det fortfarande men räknar med att det snart ska gå över.
Nu går jag till nattens vila för att i morgon åka till tandläkaren och rotfylla en tand.Påbörjades före utlandsresan. Sov gott  alla kära bloggläsare.På återhörande. Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar