lördag 6 oktober 2012

Lugn och skön lördag i Örebro 2012.Till Rhodos:"Hej då!"


Har svårt att komma igång  men till slut blev det frukost ändå. Sven ringde och vi kunde hälsa varandra välkomna hem. Sven och Maria var i Turkiet medan vi var i Grekland.Nu är vi alla hemma utom Kerstin och Awad som i förgår SMSade från Rhendalen där de då befann sig. På måndag åker Ulla och Lennart till Italien. Jag är så tacksam för både resan till NewYork och nu senast till Rhodos.Det lyfter på något vis. Resan, träffa nya människor, se nya platser,utan stress över att man måste gå till posten den ena dagen, till banken och apoteket nästa dag.OSV.
Det har varit en riktigt fin höstdag i dag med sol och nja inte värme precis, men i alla fall 10 grader. Inte illa. Jag tog bussen till och från stan en kort sväng. Planterade 3 vindruvsplantor, slängde ruttna äpplen, som låg i gräset. Samlade de fina i en hink.  Avslutade dagen med att baka 40 tekakor. Tvättat. Men inte städat fast det var mer nödvändigt än något annat.Men det som inte görs i dag osv.

Nu tar jag oss till Rhodos igen. Söndagsmorgon med  frukosttallrik serverad vid bordet. " O,vad jag kommer att sakna den när jag kommer hem",sa Linn. Flyget till Örebro tog 3 timmar och både Linn och jag var helnöjda med vår underbara resa. Hoppas att vi kan resa nästa år igen.Om hälsan står oss bi. Jag är så tacksam att jag är frisk och kry även om benen är lite vingliga emellanåt.
Jag har glömt var jag befann mig i skrivandet när det gäller vår tid i Lesjöfors. Jag övergick ju till att berätta om vår semesterresa men till i morgon ska jag vaska fram lite från den tid då barnen växte upp och livet mer eller mindre var på sin höjdpunkt.Man var ung och klarade av att jobba dygnet runt om det var nödvändigt. Nu är det en viss skillnad. Tacksam för denna vackra dag går jag nu till sängen. För morgondagen är ingenting planerat. Nu läser jag tills jag somnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar