söndag 21 oktober 2012

Födelsedagsfest och lite mer.


           Det har inte regnat idag. Jag hade svårt att komma igång i dag. Inget kyrkobesök blev det heller. Tur för mej att Gud inte är bunden till en kyrkolokal. Jag lyssnade lite till Närradion.
Blev hämtad till ett 3-årskalas. Där fanns kusiner och sysslingar och annan släkt. Det är bra med födelsedagar!
I övrigt har det väl inte hänt så mycket.
Något anslutningsfel gjorde att jag inte kom ut på nätet i kväll. Men nu när jag skulle gå till sängen såg jag att rätt "lampa" lyste på "datoranslutnigen". Då hade jag redan tappat gnistan så det blir lite magert i kväll.

Kerstin påminde mej i går om att vi som familj, genom Georgs sjukdom, fick följa med på bussresor som ordnades av Hjärt och Lungsjukas förening,tror jag det hette. Barnen älskade de där turerna och underhöll bussresenärerna med roliga historier.Vi var bl.a till Norge på en sådan dagsresa.
Men det var i ett senare skede. Nu låg pappa till sängs i Arvika. Han sydde på en ryamatta, som jag skulle få som present på min födelsedag i mars. Jag fick den nog senare för han fick permission först till påsk.

Jag förvånades över att Georg hade så stort tålamod och fann sig så väl i sjukhusmiljön. Han var intresserad av sjukvård och visste precis allt om röntgenbilder och följde med i utvecklingen. Jag är inte det minsta intresserad av sjukvård och skulle inte bry mig om annat än att så snart som möjligt komma därifrån. Skönt nog har jag inte behövt tillbringa några längre perioder på sjukhus.Jag trivdes bättre i affärsvärlden.
Jag ägnade så mycket tid jag kunde åt barnen fast det blev ju kvällstid. Att vi bodde i samma hus som affären var förstås ett stort plus. Vi fanns ju alltid till hands på nära håll.

 I morse när jag vaknade tonade en gammal psalmvers inom mig. Nu avslutar jag detta inlägg med att citera den. "Säll är den som sina händer i Guds händer sluter in. Hur hans liv och lycka vänder har han ro i själen sin.Han är nöjd i sorg och nöd. Han har tröst i liv och död. Till hans bästa allt sig vänder.Han är alltid i Guds händer." Visst är den bra!!!GodNatt kära bloggläsare. Vi hörs i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar