torsdag 11 oktober 2012

Fikabesök, träning, kyrka 2012.


    Vaknade halv nio och kom plötsligt ihåg att jag skulle få fikagäst klockan nio. Jenny och lilla Anton kom först kl. tio så jag hann bli klar. Vi fikade och jag pratade och svarade på frågor. Anton är nu ett halvt år gammal. Storasyster Thea var på dagis..Hade ej tid att stanna på lunch så jag skickade med maten hem så blev det middag för familjen senare på dagen.
När de gått hem ringde Elsemarie och ville bjuda på kaffe . Hon var i dag hemma och jobbade med sina rektorsstudier och ville ha en stunds fikasällskap. På väg till träningen tog jag vägen förbi och fick då också träffa Isak som glatt viftade på svansen när jag kom. Fina, lilla vovve!
Kerstin och Awad har kommit hem från sin Europaresa via sommarhuset i Skåne. Kerstin ringde och sa att hon i morgon kommer med vindruvor, som fanns massor av vid deras hus och som de tagit hem en del av i en stor hink. Ska bli trevligt att både träffa Kerstin och äta goda vindruvor.

I kväll har jag varit i kyrkan och det är så roligt att vara med i en grupp där vi samtalar och ber till Gud, sedan vi tillsammans ätit mat. I kväll vegetarisk lasagne, så god .Till kaffet i pausen, god chokladkaka.

I dag har namnet på årets Nobelpristagare i Litteratur tillkännagivits. Har ännu ej full koll på namnet så det får ni veta i morgon. Eftersom gårdagens blogg blev så lång så blir det en kortare variant i kväll. I morgon fm. ska jag till Tybble och hälsa på en god vän, som är nittiosex år gammal, en vacker och intressant liten dam.

Känner mig nöjd med att i kväll inte ha tröttat ut er med ett alltför långt inlägg. Önskar er nu en God Natt.
Gud är god och sviker aldrig! Till livet på 60-talet återkommer jag. Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar