lördag 1 oktober 2016

Lördag 1 oktober 2016. Läs, om ni vill, men det blir bara en uppräkning av dagens händelser!

Som sagt, så blir det inga djupsinniga funderingar. Hade tänkt lägga mig i tid i kväll men det är säkrast att skriva lite medan minnet funkar.
Planerna på att äta frukost tillsammans med IngaMaj och hennes besök från Göteborg uteblev då telefonkontakten ej fungerade som den skulle.
Annelie och Markus kom en sväng och hälsade innan de på motorcykel susade iväg mot Nora för besök i en möbelaffär.
Grannens son, som var på besök hos sina föräldrar hälsade jag på vid brevlådan. Jag minns honom sedan grundskoletiden. Nu hade han familj och jag fick hälsa på hans 2-åriga dotter, som han hade på armen. Man fattar inte vart tiden tar vägen men det bara rullar på , dag efter dag, som det verkar!

Kristin dök upp till lunch och efter denna greps hon av något slags lust att ta sig an en hylla sittande nära taket i köket. En gång pr år är det vanliga för mej att ta mig an detta städprojekt.
Hyllan är lång och Kristin stod på bänken för att kunna göra det ordentligt rent.
SÅ skönt att få det gjort! Kryddburkar och lite annat fick också "en släng av sleven!"

När Kristin cyklade hemåt kom Benjamin, en kille som jag tidigare berättat om. Det var han och jag som plockade blåbär tillsammans för kort tid sedan.
Vi fikade och pratade en god stund och under tiden ringde Inga, som jag också tidigare berättat om. Fick hon komma över en stund framåt kvällen? Jovisst, så roligt!

Benjamin fick med sig en del av  blåbären, signerade med hans namn på påsarna samt en burk blåbärssylt som jag kokat av hans egna bär. Han ville att vi skulle be till Gud och det gjorde vi, speciellt för ett viktigt böneämne.

När han promenerade hemåt så kom Inga. Kaffet var klart och vi har nu haft en lång pratstund, som avslutades med lite samtal med Gud.
Inga traskade hemåt i mörkret. Hon tog tid när hon gick hit. Tio minuter! Förunderligt att vi skulle träffas på bussen, bo så nära varandra och trivas så bra tillsammans.
 Roliga saker, som jag sparar ett par veckor med att berätta, hände också under den innehållsrika dagen. GodNatt till er som orkat läsa om en vanlig dag, eller kanske, i ärlighetens namn, inte direkt vanlig. Tacksam går jag till nattens vila! Sov Gott alla härliga vänner! Gud med oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar