lördag 15 oktober 2016

Lördag 15 oktober. Så mycket jag har att vara glad över varje dag!

I dag har jag varit inomhus hela dagen. På grund av kylan.
Jag ska i kväll gå till nattens vila i önskvärd tid. Det blir ej ofta så fast jag när det som något som en dag skall inträffa. Så märkligt att det skulle bli just i kväll. Ligga i sängen före klockan 22.00 !
I morgon blir det födelsedagsfest hos Kerstin tillsammans med hennes familj.
 Dessutom fyller min bästis från barnaåren 89 år i morgon.
Då blir det ett långt telefonsamtal. Om det blir som det brukar. När man nått denna aktningsvärda ålder vet man ju ej från gång till gång hur mycket man minns av händelser och annat att prata om men när jag fyllde i mars och Britt ringde så var vi båda klara i huvudet och kunde prata på som vanligt.
 Britt och jag höll ihop från första klass och har under alla år hållit kontakten. Stort glädjeämne!  Under några år bodde vi samtidigt i Stockholm. Jag flyttade vidare. Hon stannade kvar, men vi har hälsat på hos varandra under årens lopp. Känns fint att fortfarande ha en skolkamrat och bästis att hålla ihop med. Hoppas att vi kan ses framöver!

Detta veckoslut är släktens tvillingmamma för första gången sedan Edvin och Vilma föddes, på utflykt till en annan stad och pappan i familjen har just meddelat att allt går bra med att lägga alla barnen. Jag tror att det är sant!

Så blev det en kort blogg i kväll! Önskar GOD NATT till er alla! Det grå vädret ska fortsätta säger de på TV men vi har tak över huvudet och värme på elementen och sjunger lovsånger och tackar Gud för allt! Många är de som behöver våra förböner. Gud vill hjälpa oss alla! FÖR det goda, MOT det onda. Alltid. Där får vi alla vara med och i Bibeln står det att "Gud kan göra mer, ja långt mer, än vi kan bedja eller tänka."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar