onsdag 5 oktober 2016

Onsdag 5 oktober 2016. Efter diverse krångel blir det en kort blogg i kväll.

Jovisst blev det krångel i kväll igen. Efter diverse fruktlösa försök med att skriva på Paddan och iPhone, så tog jag som sista utväg telefonkontakt med Filip i Göteborg. Så funkade det igen.

Men nu har klockan hunnit bli alltför mycket. Jag fattade ju i går ett bra beslut att somna tidigt om kvällen fr.o.m. i går. Ser inte ut att lyckas. Ett annat säkert löfte var att i dag baka mandelkubb eftersom bullarna var slut och jag inte hade jäst hemma. Inte blev det några mandelkubb, inte!

Matgästen hade blivit ombedd att köpa jäst på vägen hit. Det gjorde han. Inte har jag bakat bullar, inte!

Nu blir det att äta smörgås eller skorpor till morgonkaffet och sedan baka bullar.

Jag fick, som vanligt, skjuts till träningen. Promenerade med rullator hem utan besök i närbutiken.

I kväll har jag tittat på TV om tiggare, som blir lurade hit och fråntagna de insamlade pengarna av sina uppdragsgivare.  Naturligtvis är det ej alla tiggare som är i "rövares händer" men visst tänker jag varje gång att "vem vet"!!

 Sov Gott alla vänner!
Det är klart att kvällens Uppdrag Granskning gör att man tänker till lite extra. Bra att de tagit tag i detta problem, stort eller litet. Det visades också något exempel på då en kvinna själv samlat pengar och sedan åkt hem och reparerat huset för pengarna. Men svårt för oss att veta. Säkrast är väl att ge till de organisationer som jobbar på plats och det finns ju flera sådana.

På grund av tidigt Datorstrul säger jag  GodNatt redan nu, för att ej bli alltför försenad till bädden.
I morgon ska det bakas bullar. Kom och fika med mej! Natti, Natti.
Det är kallt ute men tror inte det blir frost. Jag tog dock, för att vara säker, från altan in en Novemberkaktus full med små knoppar samt den stora bougenvilla jag köpte  på försommaren och som ännu blommar.
Om kylan tycker jag inte!!! Sov Gott, mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar