söndag 30 oktober 2016

Fredag 28, Lördag 29 oktober 2016. Alltid händer det nå't! Är såtacksam för allt!

För att nu ta det i rätt ordning så var det torsdag i förgår.Om den dagen skrev jag då. Annelie var här. Jag sa att jag ur pärmar plockat ett antal fakturor som jag tänkte förstöra. Annelie erbjöd sig att ta dem med hem och förstöra dem. Jag hade ju en sådan apparat och tyckte att jag, för en gångs skull, själv borde ta itu med den nya apparaten och testa den så jag tackade nej. Något jag kom att ångra.

Jag lyckades få den enkla maskinen att fungera och var så nöjd, så nöjd!
Efter torsdag kom fredag!
 Jag skrev i går kväll på Facebook om alla timmar jag tillbringade med dokumentförstöraren bara för att papper hade fastnat och jag fick använda en större arsenal av verktyg för att återställa den. I FB skrev jag i går om detta och avslutade med att "nu är den åter brukbar". Trodde jag bara

I morse vaknade jag av en telefonsignal. "Vill du komma hit och dricka morgonkaffe?" Inte så ofta vi träffas då vår samvaro mest sker via SMS, så jag tackade ja.(I sömnen, nästan).
Hämtades med bil till kaffebordet. Bara mor och far hemma. Tobias hade tidigt åkt iväg till Universitetet för att göra Högskoleprovet. Han tar studenten nästa år men tycker det är intressant att vara med på Högskoleproven i alla fall.

Fick ett par kassar  äpplen av en sort som är goda att äta och ypperliga för att skära i klyftor och lägga i frysen. Skjuts hem och nu skulle den stora högen med gamla papper rasslas till strimlor i den, sedan gårdagens kväll, från fastnat papper befriade "Förstöraren". OK! "Säg mig den glädje som varar beständigt", sa hon ibland, vår moder.
Det finns tre lägen på den omtalade "förstöraren".  Auto--Off--Rev. Jag tog, för säkerhets skull bara ETT papper, valde Auto och förväntade mig att få höra det där rasslet. Icke! Valde Rev. Jo nu satte den igång men till ingen nytta, som ni förstår. Kanske alla vassa verktyg jag använt i går kväll hade stört just den där funktionen som jag skulle haft nytta av.

Nu står det en kasse med papper här och det blir väl att skicka den till Annelie. Nu har jag ju i alla fall sett hur bra det går. Om man inte tar för många papper åt gången!!!

Det tog flera timmar i går kväll att få bort allt papper och jag fick en lektion i tålamod och uthållighet, som jag sent kommer att glömma.

När jag inte kunde använda "förstöraren" så tog jag en stor korg, gick till äppelträdet och plockade Ingrid Marie äpplen.. Nu ligger de i en låda på altan. Ska plocka ner fler i morgon innan jag går till födelsedagskalas!

Det är 8 grader ute och det blåser. Jag försökte ringa IngaMaj men bara telefonsvarare där. Ringde Stina, som är full av energi. Är ute och åker och far och tycks orka hur mycket som helst! Grattis, Stina!
Den här dagen börjar ta slut. Jag tänker gå till Forntiden i mitt bloggande men jag gör det på en extrablogg, som jag skickar iväg jämsides med den här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar