onsdag 4 januari 2017

Onsdag 4 januari 2017.Nej se det snöar! Nej se det snöar!


Jaa det är mycket snö här i kväll. Det enda roliga med den är att det blir ljusare ute och att barnen får roligt!  Mindre roligt är att Tisdagens Blogg plötsligt försvann. Jag hade skrivit rubrik för onsdagen flera gånger och tog bort alla utom en. Då försvann Tisdagens Blogg automatiskt och jag har under en längre tid inte skrivit ut bloggarna så nu hoppar vi över denna dag. Visserligen säger Filip att allt finns någonstans långt borta men nu ger jag mej in på onsdagen i stället.

Vaknade klockan 5 . Gick upp,klädde mig, fikade, blev sömnig igen. Sov till klockan 9.00
Översvämning på flera platser i vårt land i dag. Högt vattenstånd i Östersjön. "Jag har bott här i 50 år. Det här är det värsta, " sa en man på TV. I Malmö har ännu en person blivit skjuten till döds.
Nu är folk där rädda för att gå ut efter flera dödsskjutningar på senare tid.

Ja så hände nyss det som inte får hända. För ett tag sedan fick jag från en av mina bloggläsare en vänlig uppmaning att tänka på att skriva ut på papper varje blogg. En tid gjorde jag det men det var nu länge sedan. Alltnog, nu ringde Filip, som jag sökt med anledning av tisdagens "borttagna" blogg och han använde alla sina kunskaper för att få den tillbaka men det visade sig vara omöjligt.

Nu glömmer vi tisdagen den tredje januari och går vidare i tiden.
Så klart tog det här både tid och skrivlust ifrån mig så därför säger jag GodNatt, GodNatt till er alla och går till sängen i stället. Det som nu stör mig är att jag känner mig lite hungrig.
Då jag borstat tänderna för en bra stund sedan och det inte är någon nöjessysselsättning så får jag
finna mig i detta och hoppas att ändå sova gott.
Kanske kan vara nyttigt att få dela denna känsla med alla dessa som kväll efter kväll får lägga sig hungriga.

Det kommer en ny dag i morgon. Tack gode Gud att jag har så gott om mat i mina förråd!
Sov Gott mina vänner!
 Ulla och Lennart har två barnbarn hos sig en vecka framöver då föräldrarna är i Florida på semester. Själv är jag bjuden till Porto Alegre i Brasilien där vår vän Jorge med sin fru bor. Jag bär denna inbjudan år efter år som något outtaget gott. Bara vetskapen om att jag har en inbjudan gör att jag känner en viss glädje, så jag fortsätter med att vara glad. Bäst att ta vara på alla glädjekällor, som livet erbjuder. Genomförbart eller inte. Det visar sig.

I dag fick jag ett fint foto från Alfred, som byggt ihop sin Legohusvagn som han fick på 5-årsdagen i lördags. Kanske kan jag få det med på bloggen.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar