måndag 2 januari 2017

Måndag 2 januari 2017.Inte blev den dagen som tänkt var.

Det här fotot är från Bernards och Lydias hem då Alfred i lördags firade sin 5-årsdag
Nej nu ska ni se! Ingen Godnattsaga i kväll!
Jodå jag hade förberett mig för att skriva Blogg. Skrev rubriken. Vad hände?. Jo på TV började de prata om år 1967. Ett speciellt år för vår familj kan man säga.  Jag bestämde mig för att lyssna.

Då hände det som ibland händer. Jag Somnade lite till och från. Plötsligt vaknade jag till då de sa något om högertrafiken. Detta var ju högst intressant om jag ej somnat. 
Nu är det som det är. Alltså att jag fortfarande är alltför sömnig för att skriva om dagens små äventyr, som avslutades med att jag vid hemkomst från träningen ej hittade min husnyckel. som jag visste att jag lagt i fickan när jag åkte iväg.. Lite prat med Gud om saken. Hittade en reservnyckel men bestämde mig för att i morgon dag uppsöka en låssmed och beställa ny nyckel för reserv MÅSTE man ha.
Tidigare har jag sagt att Gud har humor och skojar lite med oss ibland.
Om detta må jag berätta i morgon för nu är jag jättesömnig.
Sov Gott mina vänner!
Nu hakade det upp sej här. Texten kom utanför "fönstret". Kände mej tvungen att ringa Filip i Göteborg. Jamen innan jag hade klargjort problemet svarade han: "Jaha, jag förstår" På ett ögonblick var allt OK och Thea och han kunde fortsätta sin måltid. Vad vore världen utan barnbarn??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar