tisdag 13 oktober 2015

Tisdag 13 oktober 2015. Födelsedag, fikabesök,TVtittande om invandrarintegration.

Så fina Ingrid Marieäpplen det blir iår.
Sju grader varmt i morse. Jag fick för mig att "sova middag" en hel timme på förmiddagen. Vaknade klockan 11 då Sven kom efter flera försök att ringa utan att ha fått svar. Behövde jag något från affären?. Om en stund kom han tillbaka och hade då hämtat Maria hos tandläkaren och handlat det jag önskat.
Så roligt att få fikabesök av de nyblivna pensionärerna.
När de åkt hem ansåg jag att klockan var så pass mycket att Kerstin borde ha sovit klart efter att ha jobbat natt, så jag ringde och gratulerade på 64-årsdagen! Så tacksam jag är för att jag fått leva så länge och fått följa mina barn genom många år av deras liv. Att få se barnbarn och barnbarnsbarn växa upp. Jag har så oerhört mycket att vara tacksam för.

För en stund sedan tittade ett barnbarn in bara för att få en liten pratstund. Det värmer ett gammalt hjärta ska jag säga.

Nu ska jag prata lite med Gud innan jag somnar. I morgon kommer Ulla på besök. Hon har hela dagen till sitt förfogande och delar tiden mellan mig och sina barnbarn. Så roligt.

NU blev det en kort blogg i kväll.  Jag har nyss sorterat kort och hittade ett foto med denna vers som jag ger vidare till er bloggläsare.
 
"Må din väg gå dig till mötes, Må vinden vara din vän, Må solen värma din kind
Må regnet vattna själens jord. Tills vi möts igen låt Gud hålla
hålla dig i sin hand." P. Harling   Sov Gott, vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar