onsdag 7 oktober 2015

Onsdag, Torsdag 7,8 oktober 2015.

Onsdag. 5 grader! Ujujuj, hösten är kommen. Ett barnbarn på besök. Vi åt morotssoppa och pannkakor med jordgubbssylt och grädde till lunch.

Framåt kvällen ringde
Stefan, som lovat köra Linns gamla bil till en sista reparation före besiktning och försäljning.
Han hämtade bilen och drog iväg med den. Med sig hade han två vänner i en annan bil. Jag var förvarnad om att Stefan var jättehungrig och att han hade vännerna med sig.

Barnslig tro på en Gud, som är med i vardagen och som vet framtiden, måste jag än en gång skrattande säga: "Så rolig du är, Gud!
Varför kokade jag en STOR gryta soppa i går när bara min syster och jag skulle äta och varför köpte jag en stor limpa och en stor bit ost fast den gamla ej var slut, i förgår, och varför gräddade jag för många pannkakor till lunch i dag?

Den överblivna soppan, som hamnat i frysen, plockades fram och fick nytt uppkok och se, vips så fanns kvällsmaten klar till tre personer och all överbliven mat kom till användning.Vi tackade Gud och skrattade tillsammans. Så fick jag skjuts till Isak, vars glädje var gränslös när jag anlände. Jag kände mig SÅ välkommen.
Han var också hungrig. I kylskåpet fanns stekt kycklingfile', favoriträtten, hans!
Blandad med torrfoder åts allt med förtjusning. Nöjd och belåten inväntade han mig vid trappan till övervåningen Det är han som bestämmer när sovandet ska begynna.

Jag tror det här får räcka. Återkommer med torsdagens blogg senare i dag. Ha en bra dag, alla!,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar