tisdag 3 oktober 2017

Tisdag 3 oktober 2017.Hos Audiologen på USÖ.

Tog Färdtjänst till USÖ: För att vara säker på att komma i tid. Hem tänkte jag promenera.
Allt funkar så bra där. Fortfarande saknar jag en av fyra hörapparater. Jag blev erbjuden att köpa en ny för 1.000 kronor men eftersom jag misstänker att den bara gömt sig här i oredan efter flytten så kom vi överens om att jag vid nästa besök ska ha den med mig. Eller inte!!

Gud är så god och hjälpte mig med både ett och annat när jag bad på förmiddagen.
Vad hände mer? Jo just när jag var klar hos Audiologen så började det att regna. Att promenera hem verkade inte lockande. I samma stund ringde  Sven, som var hemma hos mig (jag har köpt nycklar till de fyra barnen) för att lämna en fiol,( nej det är inte jag som ska spela) som skulle utlånas till en spelsugen tjej i vår stora familj. Får se om hon blir lika duktig som Kristin och lika intresserad. Bäst att testa om intresset står sig och då är det bra med familjesamarbete och utlåningsvilja!

" Ska jag komma och hämta dej, "sade han, den godhjärtade sonen.  "Det är Gud", sa jag, som invandrartjejen brukar säga när något bra händer.
 Tänka sej ! Efter några få minuter var jag hemma igen! Lennart hade "tagit" en hel timme för bilens parkering så vi hann fika innan han drog iväg med fiolen och en stor kasse tidningar till återvinningen. Så ordnade det sig också!

En stund senare kom Elsemarie  med fyra matportioner, som hennes Lasse hade köpt för min räkning på skolan där det styckas kött och lagas mat av blivande charkuterister och kockar.
Jag är så privilegierad! Tacksam är jag också!

Så blev det kväll igen och jag lägger mig trots att jag har en hel del ytterligare att göra men jag är född med den egenskapen att inte stressa utan tänka att "det som inte hinns med i dag hinns säkert med i morgon!" Vilket är en ren och skär lögn! Något jag är medveten om och tyvärr ändå inte lär mig att hantera! Jag säger som Pippi Långstrump:" Jaa nu ljög jag igen!"

Gud och jag vet var vi har varandra och du Gud nu säger jag TACK till dej för så mycken uppmuntran jag fått denna dag!  Välsigna alla mina vänner och min familj!
Jag påminner oss alla om Ordet:" Sök först Guds rike så ska allt det andra tillfalla er!
Jag sjunger med J.A. Hultman:" Vi trivs så gott tillsammans, min Frälsare och jag! Sov Gott!! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar