söndag 29 oktober 2017

Söndag 29 oktober 2017. Inget blev som jag tänkt.

Ingen kyrka,fast det var det jag tänkt. När jag missade den första gudstjänsten så tänkte jag ersätta det förlorade med att gå till en annan på eftermiddagen i stället.
Det "bidde" varken det ena eller det andra.Om det nu vore så illa att Gud bara finns i kyrkan så skulle jag nog må lite dåligt i kväll. Tänka sig att missa ett tillfälle att få möta världens skapare.

Tidig morgon pratade jag med Gud och bad för min familj och andra, fikade, läste Bibeln och "Daglig Kraft", som vanligt. Sedan blev ej något som jag tänkt.

 Skulle köpa rotfrukter, till bra pris, (sista dagen). På väg till min Närbutik märkte jag hur kallt det var och bestämde mig för att inte ge mig iväg till något ytterligare möte som jag planerat.

Så nu sitter jag här och ska skriva om det som (inte) sig tilldragit haver denna dag.
Blevntrad (?) av att i dagens Nerikes Allehanda läsa Stigbjörn Bergenstens krönika:
" Angåend lite uppmue ökat antal av försvinnande prylar."
Jag skrattade i min ensamhet och kände igen mig hela vägen. Jag ger ett tips till er  som befinner er i pensionsplusåldern och kanske  mer därtill, att läsa och känna igen er. Vi är alltså "En Grupp" där ett flertal gör samma erfarenheter, förr eller senare.

Det klämda fingret ser ut att läka ihop rätt bra så nu är förbandet borta och jag har satt på ett plåster och köpt nya plastvantar för att snart kunna återgå till ett normalt liv. Inte vara beroende av barnens bullar. "Kan snart själv". Fast bekvämt är det att få goa bullar som barnen bakat. Ska gengälda till jul om allt funkar.

Jag är trött i kväll så jag hinner ej med någon "Forntid". Ska se Aktuellt nu och något program ytterligare så jag säger som Linn sa när hon var liten och visste vilken knapp hon skulle trycka på för att ringa till mej. "Gonatt då, mormor å tack för i dag". På med luren och båda var vi glada tror jag!

Nu säger jag GodNatt till er mina bloggläsare. Sov Gott! Gud vakar i sin stora kärlek över oss! Om vi vill! Tack för i dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar