onsdag 4 oktober 2017

Onsdag 4 oktober 2017. Grå ,kylig,tyst dag. Intet nytt. Ska se om jag kan hitta lite FORNTID.

En del dagar är absolut händelselösa. De behöver ej vara tråkiga för det. I dag skulle jag ta itu med en stor bunt papper. Om jag inte var en obotlig papperssamlare skulle jag hinna med lite annat och roligare. Fakturors antal har minskat något sedan jag flyttat till bostadsrätt och en del ingår i månadsavgiften. Jag använder mig också av autogiro, som är så bra.

Nja, billigare är det inte att bo så här men naturligtvis mycket bekvämare. Jag håller på med att i min hjärna samla tankar för att senare (när jag bott in mig) göra vissa jämförelser mellan att bo i villa och att bo i en bostadsrätt. Att bo i lägenhet har jag flera års erfarenhet av från min ungdom och våra år som familj.

Jag fick i alla fall EN pappershög att bli TVÅ och nu ska det sättas in i pärmar och fack. Ganska onödigt till ca 80%. Jag har sagt till "på skarpen", men det har inte blivit bättre.

I vinter blir det foton och Tidningsurklipp som står på tur. I morgon ska jag till tandläkaren så då går DEN dagen. 
Innan jag började med pappershögen fick jag telefonsamtal från en god vän som jag aldrig träffat men som "hakade på" efter min bloggbegynnelse och vi har sedan haft kontakt både på FB och telefon.

Förresten fick jag ytterligare ett samtal i dag. Från en FBvän, som sett att jag skulle vilja utöka mitt förråd av tekoppar, sådana som Georg och jag köpte på 50-talet  och vars antal under årens lopp minimerats.Ingen vet riktigt hur vi blivit vänner på FB, och vi har aldrig träffats förut men hon såg fotot på FB och kom hit med två koppar, som hon fått med vid ett sommarstugeköp och sedan stått i ett skåp utan att användas.  Så glad jag blev! Det är inte så dumt med FB!

Det kan bli tidig blogg i kväll till båtnad för både mina bloggläsare och mej. Lika bra att lägga sig tidigt så jag inte somnar i tandläkarstolen i morgon!

Nu säger jag alltså GOD NATT till er mina vänner och ska strax börja leta FORNTID.
Tacksam för ännu en dag då jag inte saknat något av detta livets goda prisar jag Gud för att han älskar sina barn så mycket och ser till vårt bästa, hör och handlar när vi ber! GUD ÄR GOD!
Om jag hittar forntiden så får den bli ett extranummer. Hahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar