lördag 1 april 2017

Lördag 1 april 2017. Ena dagen begravning, nästa födelsedafsfest för 14-åring. Släkten komma, släkten gå!!

Det är så konstigt med tiden nu för tiden! Klockan på köksväggen går rätt. Den är inte nio när den är tio. De tio minuterna finns dock alltid kvar! Till godo året runt! I need it!

Lurdag stod det på första sidan på dagens NA, i stället för lördag. Jag har ej läst tidningen i dag. Väntar tills jag i morgon får höra om någon upptäckt något "lur" inuti tidningen så underlättar det tidningsläsandet för mej.

Till min vän Ulla Östin, som fyller år i dag har jag ringt ett par gånger.Tutar "upptaget" . Ringer i morgon. Hos min syster är det även i dag telefonsvarare.

Jag har inte mått så bra i dag. Känner mej lite tjock i halsen. Ska lägga mig tidigt.

På förmiddagen bakade jag bullar till Lovin som fyller 14 i morgon. Mormor, morfar,farmor, farfar, Bernard, Lydia och barnen, Martin och Stella, Kristin och jag var där. Johannes var i en annan stad och tittade på en match, men vad? Tror att han lagt fotbollen på hyllan sedan en tid så det var något annat, som jag redan glömt, fast jag visste det för ett tag sedan.

Lovin hade önskat pengar till Syrien och fick ihop flera sedlar. Själv får jag lite oro inom mig när jag betänker att jag ej tackat för, eller redovisat hur mycket pengar som kom in till Ankarstiftelsens arbete med skolor och fängelse i Colombia när jag nyligen fyllde 90 år. Det kommer, det kommer!

Blev bjuden av Kerstin och Awad att åka med dem till Skåne i morgon. Kom lite hastigt på och jag har en del på gång, som jag måste fixa så jag får invänta en annan gång.

Nu är jag så sömnig igen och då går jag till sängen. Vet ej vad jag ställt till med men jag kan ej skicka foton. Får invänta påsklovet då Filip och Linn som  kommer till vår stad kan ge en hjälpande hand.

I dag har Elsemarie varit på kammarkörens övning, Lasse i Katrineholm och tillsammans med sin bror avslutat arbetet med att ta rätt på det sista efter  mamma AnnaMaria. Sådant är inte lätt  och mina tankar har varit hos Lasse många gånger i dag.
Tobias har skrivit Högskoleprovet. Funderar på om jag skulle göra det vid tillfälle.
 Jodå jag vet utgången, men  känslan av att sitta där med alla duktiga, kanske skulle lyfta mig ett snäpp.

Det  var alltså ett aprilskämt det här sista, påhittat av mig, alldeles själv. EN poäng till mej!!

Gud har också i dag funnits med och visat sin omsorg och sin ledning i stort och smått. Något som gör mig så glad!
Nu säger jag GodNatt till er alla kära bloggläsare. Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar