torsdag 20 april 2017

Torsdag 20 april 2017. Ingen sol i dag. Besök på kvällskvisten.

Det är märkligt att jag inte kommer igång förrän efter "halvgångs medda", som hon sa, vår hulda moder! Jag hade stora planer för dagen. Det stannade vid att jag sorterade en bunt papper. Ringde Skatteverket för att ställa en fråga. Jag fick nr 28 i kön. När jag efter en stund kommit till nr 24 avbröt jag. Kan ringa en annan dag. Om jag kommer ihåg frågan!😉.

 I kväll skriver jag på paddan. Får se hur det går ! Vad har hänt denna gråmulna dag då jag inte kom iväg någonstans? Jag vet att jag slösar med tiden vissa dagar. Ganska ofta om sanningen ska fram.
I morse fick jag veta att Annelie och Markus skulle titta över till mej. Något som gjorde mig glad. De kom en stund i kväll. Oj vilken söt liten hund de hade fått låna. Så roligt med en liten vovve i huset igen! Får se hur länge de får ha honom!

 Anneli var så glad för hon hade varit  på jobb i dag. Sånt jobb som hon gillar och har utbildning för. Hon trivs så bra och tackar Gud för allt. Hon har en bra chef och känner att hon är på rätt plats. SÅ roligt för mej att veta. Gud är god!

 Vi har nu fikat och de gick nyss hem. De hade så gott kaffebröd med sig. De bor nära här och sover nog redan.
 Tidigare i dag hade jag besök av en invandrarkvinna från Syrien. Vi pratade om Jesus och hon berättade om hur hennes far, när de bodde i Turkiet måste fly på grund av förföljelse mot de kristna. De kristnas antal minskades undan för undan på grund av att de måste fly för att inte bli mördade. Förr var de kristna i majoritet i landet. Nu helt annorlunda.

 På väggen i min hall hänger en s.k. ullsax från mitt barndomshem. Min vän i dag berättade minnen från sitt hemland där de använde likadan sax när de klippte fåren.

 Min systerson Anders ringde i dag. Han ska hämta mej en dag då vi ska åka till IngaMaj och hälsa på i hennes nya bostad. Något att se fram emot! Nu är det bäst att gå till sängen. Ska kolla om det jag skrivit syns på datorn. Jag skickar iväg det skrivna och säger GodNatt till er alla!
 Jesus är på VÅR sida!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar