måndag 17 april 2017

Annandag Påsk måndag 17 april 2017. God mat utan besvär.

Ja, se det blev en bra dag med god mat utan minsta besvär för mej.
Hämtades av Lasse till frukost med familjen. Alla tre barnen hemma. Så god frukost fick jag där. Skjuts hem. Ringde min syster för en liten pratstund men fick inget svar.

Hämtades av Magnus till lunch hos Kerstin och Awad. Så trevligt att träffa de små kusinerna Cilla och Liam igen.
Mina fyra barn är alla duktiga kockar och Kerstin bjöd på underbar lammstek. Kerstins sallad med så många olika sorters grönsaker i är den bästa sallad jag vet. Alltid sååå god!
Hemgjord god tårta med kaffe.

Jag fick skjuts hem. Fick samtal från min älskade syster som nu bor lite längre bort från mej. Ska se om det passar så jag kan hälsa på någon dag. Vill först veta att hon inte har någon aktivitet eller besök innan jag tar Färdtjänst och åker dit. Förut bodde vi nära varandra. Det var lite enklare att träffas då.

I TV 1 visas en dokumentär om den kände Pehr.G. Gyllenhammar. En märklig man som fortfarande kan hantera ett samtal med pondus.

Eftersom jag tänker titta på detta program så avslutar jag min lilla blogg för i kväll.
I morgon är jag på utflykt med Elsemarie hela dagen. Det ska jag berätta om i morgondagens blogg. Jag önskar er alla en fin kväll och säger GodNatt. Jag är tacksam för en trevlig dag! Pratade just med Ulla i telefon.
I dag har Lennart predikat i ekumenisk gudstjänst på orten och de har båda varit engagerade.
Gud är god. Vi fortsätter att kämpa FÖR det goda, MOT det onda.  Sov Gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar