onsdag 11 november 2015

Onsdag 11 november 2015.Bara en kortisblogg om dagen som snart tar slut.

Började med att baka bullar
Ulla skulle till stan och till Marieberg. Jag ville inte följa med men hon kom hit när hon var klar.
Bernard och hon kom samtidigt till lunchen, som i dag togs färdig från frysen. Kassler, som blivit över en annan dag. Resterna blev en matlåda till Bernard.

Isaks glädje över att få se Ulla var gränslös. Alltid likadant. Ulla åkte vidare för att hämta sina två barnbarn på dagis. Genom att bli pensionär har hon möjlighet till det.

Solsken och härligt väder. Underbar höstdag.

 Linn ringde sedan hon kommit hem  till Malmö från Växjö. Kvällen avslutades faktiskt med detta långa samtal med mycket skratt. Vi kommer nog att sova gott båda två.

Jamen det var väl den kortaste blogg jag någonsin skrivit.
Meddelande från regeringen att från i morgon klockan 12 blir det gränskontroll också vid Sveriges gränser. Detta för att få ordning på vilka som är berättigade att söka asyl. Finns inga skäl så får de redan vid gränsen veta och slippa lång ovisshet.

 Människor flyr för att slippa dödas och tar stora risker på den långa färden men
   resonerar som så att det är bättre att ta risken att fly och  kanske drunkna på färden än att stanna kvar i sitt land och bli dödad där..I kväll talades så om Afghanistan. Ingen säkerhet och folket demonstrerar mot regeringen, som ej klarar folkets säkerhet.De som kan flyr landet. När jag ser och hör om allt elände tänker jag på vad som står i Bibeln om denna tidens avslutning.

Nu går jag till sängen och önskar oss alla GodNatt! "Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är! "

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar