måndag 9 november 2015

Måndag 9 november 2015. Matgäster, träning,ingen tiggare på plats utanför affären i dag.

Så var det måndag igen. Det hade regnat i natt men blev sol på dagen innan regnet kom tillbaka.
Mina två matgäster var åter på plats. Den ena hade, med sina döttrar, varit i New York med anledning av att han nyss fyllt år.
Jag fick skjuts till träningen. Funderar på om jag ska ta en dag i veckan för att simma och fortsätta med träning en dag. Ska fundera på det!

Hade tänkt plocka äpplen men de sitter fortfarande kvar på grenarna och ännu har vi ej hört om frostnätter, så jag tänker att de mår bäst där de är. Tills vidare!

Linns lilla nybesiktigade röda bil står kvar här. Eftersom hon ju i bröllopsbestyren inte hade tid med att greja med reparationer när den inte gick igenom första besiktningen så fick hon turligt köpa en bil, som grannen precis fått till försäljning efter en avliden släkting. Jag, som hade mest tid, tog hand om bilen och nu står den här fullt körklar. Jag har alltså både bil och körkort och gillar att köra.                
Bara det lilla kruxet att min syn är försämrad och min reaktionsförmåga naturligtvis nedsatt. Så med tanke på medtrafikanters ve och väl låter jag bli att sätta mig bakom ratten.
Då återstår det att hitta en köpare eftersom Linn inte vill ha två bilar och jag tyvärr inte längre är en säker förare. Bäst att sluta i tid.

Bilens märke: Mitsubishi Carisma 1999 årsmodell. Bensinsnål. Färg röd. Pris omkring 10.000 kronor så vi får igen våra utlägg.

Nu är det dags att sova igen och jag säger GodNatt till er alla! Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar