lördag 4 april 2015

Påskafton 4 april 2015. Liten kortisblogg om dagen.

Det blev en annorlunda påskafton kan man säga. Sedan ett par veckor tillbaka ligger Lasses mamma på sjukhus för vård efter en stroke. Nu ska hon flyttas till annat boende för vård. Skönt nog kan hon hänga med vad gäller tankeverksamheten, något att vara tacksam för.
I dag skulle det köpas in lite nytt i klädväg och eftersom AnnaMaria och jag är i samma ålder och någorlunda lika vad gäller storlek, så ansågs det lämpligt att jag följde med på inköpsrundan. Elsemarie och Linn är bra på att hitta det som är snyggt, så det var mest när det gällde storlek som jag behövdes.

Senare skulle påskaftonsmiddag  intagas hos familjen Hallqvist och jag var inbjuden dit framåt kvällen. Hämtades och plötsligt satt jag där redo att ta del av en trerättersmiddag, så god och gjord efter alla konstens regler. I går var det lamm, i dag en spciell kycklingrätt. Ingen drar sig för besvär för att maten ska bli smaklig.

Jag kom under eftermiddagen på att jag skulle tömma ett skåp på diverse saker. Tänk så mycket det finns, som man inte behöver! Jag ska fortsätta i morgon med rensningen. Det svåraste för mig när jag rensar är att det ofta blir "fel" saker som åker i soporna.

Nu ser jag att klockan sprungit iväg och jag ska ta chansen att få sova lite. Jag är ej i balans efter påbörjandet av sommartiden så jag måste ta varje tillfälle att få sova.

Enkelt och snabbt säger jag därför GodNatt och går till vila.
Spännande att möta ny dag i morgon! PÅSKDAGEN! UPPSÅNDELSEDAGEN!

Kan berätta att dagen i dag började med att jag var sysselsatt med att "leta", vilket fortsatte minst en timme. Jag bad Gud om hjälp, som vanligt, och han sviker aldrig. Till slut hade jag hittat alla de fem olika sakerna och jag var tacksam för att jag kunde ägna mig åt annan, mer fruktbärande sysselsättning.
Nu tackar jag Gud för allt gott jag åtnjutit denna dag! Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar