lördag 11 april 2015

Lördag 11 april 2015. Vilken vilsam dag! Åter till År 1991.

Värme, 18 grader och sol kan gärna få fortsätta!

Det blev en skön och vilsam dag som började med en kaffegäst på förmiddagen. Hade funderat på ett besök i stan men avstod. Ringde min "storebror" och "lillasyster".


 Nu till år 1991 och min dagbok.
Så skulle jag då skriva om onsdagen den 3 april. Varför gör jag inte det? Jo jag bytte för en tid sedan dator och jag kan inte skanna på den nya. Det går på den gamla men då säger den nya att den inte kan ta emot eller något i den stilen. Jag blir så trött på att jag inte fattar hur jag ska göra. Så nu blir det inga foton i kväll heller och jag vill ej skriva om onsdagen utan ett sådant.

Ursäkta, men nu går jag till fredag 5 april i stället. Där står: Jag är bättre i näsan. (Solen?) Vi går på stan och köper handväska, grönsaker, ädelost. Wienerbröd på svenskkonditoriet. Fikar på balkongen och äter på kvällen jättegod mat på ungersk restaurang för sista pengarna. Somnar gott.

Lördag 6 april. Lämnar rummet programenligt klockan 12. Möts i lobbyn av bud om tre timmars försening gällande hemresan. Äter lunch och åker med buss till flyget kl. 15.45 i st. f. kl.13.00.
På flygplatsen väntan igen. Kl. 18.30 går planet och kl.00.30 är vi i Göteborg och söker upp SAS för eventuell anvisning om övernattning men ack, de vet ingenting! Vi fick kontakt  med en av passagerarna med bil parkerad vid flygplatsen. Han var från  Fjugesta och vi åkte med till Vretstorp där vi hämtades av Lasse. Kom till Örebro 5.30. Aningen trötta.

Söndag 7 april. Elsemarie och Lasse åker hem till Katrineholm efter frukost. Jag får god lunch, regnbågslax, hos Kerstin med familj. Går hem och kollar posten.  Fredrik kom och stannade över natt.

Så var vecka 14 tillända och en av två resenärer var mycket solbränd med d:o smärtor. Foto visas  i nästa blogg, om någon hjälpt mig med skannern.
Märkligt att jag ej lägger av med bloggandet när jag är så dum. Fast jag tycker ju att det är så roligt och alltid ordnar sig förtretligheterna på något sätt.
Elsemarie och jag var nöjda med vår resa.

Nu är lördagen 11 april 2015 tillända och sängen väntar.  Ska ta fram söndagsmorgonkaffebullen så den hinner tina.  Funderar på att gå till kyrkan men som vanligt bestämmer jag det i morgon.
Klockan 18.00 kom SMS att Ulla och Lennart landat på Arlanda efter sina dagar i Italien. Skönt att allt har gått bra. En mamma slutar aldrig att tänka på barnen och deras familjer.

Sov Gott alla vänner! Ojojoj, ser nu att jag missat att se TV2s fina underhållning Ser nu slutet. Bättre sent än aldrig. Applåderna hade också en del att säga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar