måndag 13 april 2015

Måndag 13 april 2015. Träning, besök av barnbarn och lite mer

Jag ger upp! Slutar leta efter den där "förlegade" Onsdagen år 1991.

Börjar med dagen i dag. Underbar fiskgratäng till lunch. Matgästen gick som vanligt ut med Isak och skjutsade mej till träningen.Handlade på hemvägen. Är SÅ tacksam för att jag kan träna. handla. har pengar att betala med och ha ork att dra hem varorna och för att bli så varmt välkomnad av Isak, som troget väntat vid ytterdörren.

I dag blev jag särskilt glad vid hemkomsten av att höra" hej mormor" och barnbarnet Jonas cyklande in på garageuppfarten, samtidigt som jag kom hem, körande rullatorn.

Det är ej så ofta vi ses sedan han med sin familj flyttade från denna delen av stan till Norr.
Så mycket roligare då.. De två barnen är på västkusten hos mormor och morfar medan mamma är i Skåne på kurs så nu hade Jonas tid. I alla fall tog han sig tid att ostört umgås med sin mormor.
Under sina studieår i stan och innan han var gift bodde han här ibland, något som faktiskt alla mina barnbarn gjort i större eller mindre omfattning. Något som för mig är kära minnen.

Nu plingar tiduret. Två plåtar bullar är klara. Numera bakar jag bara så mycket. Annat var det förr!
Jonas fikade, åt uppstekta raggmunkar (han älskar raggmunk) som jag råkade ha i kylskåpet.
En krok till min morgonrock har i ett par år väntat på att få komma i tjänst i  stället för den lilla spik jag en gång hamrade in i väggen. Nu är kroken på plats. Efter det tog han itu med datorn och  skannade ett fint foto  av Georg men när Jonas åkt hem och jag skulle skanna  så gick det inte att få dem till bloggen. Nu måste jag få hit Jonas en gång till den här veckan medan han förhoppningsvis har lite tid.

I morgon ska jag till tandläkaren och ffg i mitt liv dra ut två FRAMTÄNDER. Gillart inte! Andra tänder har jag gärna gått med på att dra ut men framtänder! Visserligen i nedre käken , men ändå!

Sorry men det blev bara det här i kväll. Nu ska jag plocka ner bullarna och ta med en påse till tandläkaren och hans personal i morgon. Har haft samma tandläkare i drygt 30 år så vi är numera bekanta kan man säga!

Jag drar snart till sängen och säger till er alla God Natt! Sov Gott!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar