torsdag 11 september 2014

Torsdag 11 sept. 2014. Hårfrisörskan, trevligt tel.samtal mm.

Nu säger datorn:"Stäng inte av. Installerar uppdatering 3 av 8." Då är man tacksam att mina snälla barn en gång gav mig en iPad i julklapp.
Använder den inte så ofta så jag känner mig lite ovan, men det kommer nog att gå bra.
Ska bara bli en liten kortis i kväll för det.

Hårfrisörskan bor i grannskapet och Isak såg inte när jag gick.
En liten sväng till min syster i det vackra vädret när jag kom hem, gillade han. Ett par telefonsamtal där det ena gällde att försöka trösta och uppmuntra kändes bra. Det andra samtalet blev till uppmuntran och glädje för mej. Så ger man och får. Sådant är livet.

I kväll klockan 21 var det 20 grader. En underbar vindstilla och varm sensommarkväll. Så härligt att det ska fortsätta. Denna sommar har varit fantastisk, och är fortfarande!
Jag har en stor komposttunna där jag samlar allt ur växtriket, potatisskal o.d.

Att gräva fram jorden från tunnan är ett nöje, fast lite jobbigt för ryggen. Vilken fin jord!! Hörde av en expert häromdagen att det är "guld" för växterna så nu ska den få förbättra växtligheten i trädgården.

Jag känner faktiskt av ryggen i kväll så jag tror att det bästa är sängen. I morgon blir det veckans andra träningspass och så besök av barnbarn.
Anders, min systerson befinner sig på tjänsteresa i Albanien en tid och skrev i kväll därifrån en uppmaning till oss i vårt land att sätta värde på hur demokratin funkar här. Han hade mycket bra att säga. Jag delade men vet ej om det lyckades. Bra skrivet i alla fall.

Son och sonhustru befinner sig på semester i Grekland. Själv ska jag snart åka till Göteborg.
Nu fick jag ett telefonsamtal från en vän som mår så dåligt så jag slutar nu för jag kan ej koncentrera mig på bloggskrivandet. Var gärna med i bön för denna person. Jag vet ej hur jag ska hantera situationen. Säger nu GodNatt och ber att Gud ska komma med rätt hjälp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar