måndag 15 maj 2017

Måndag 15 maj 2017. Den kommer och går, förkylningen, eller vad det nu är. Kortisblogg!

På TV säger de, som de sa för en vecka sedan att nu ska sol och värme komma.
Tack för det säger jag och slutar att titta på små solar och moln, som blivit felplacerade.

Kortisblogg ja! I dag har jag inte haft en bra dag. När hostan började för två-tre veckor sedan skrev en av mina FB-vänner att den förkylning som nu är i farten "kommer och går".

Jag har tänkt på det i dag, när jag upplevde det som att "den kom".
Att Ulla ringde när hon stod utanför min dörr gjorde mig glad. Hon hade varit på USÖ och röntgat höften.
Kerstin röntgade axeln häromdagen. Båda har värk.
Det har inte jag. Ingen värk men jag vill vara helt OK! Inte vara trött och inte hosta och inte va tjock i halsen.

Jag sov i fåtoljen på förmiddagen. Om jag gör det så vet jag att jag är "lite så dålig" för att citera Filip när han var i 2-3årsåldern.
Därför tänker jag lägga mig i min sköna säng sedan jag druckit varmt vatten med Ingefära och pratat med Gud. Inte i första hand om mej i kväll. På FB fick en grupp, som jag är med i, vädjan om bön för en liten pojke i morse. Det tar aldrig slut på böneämnen och jag tycker det är en förmån att, i någon mån, få vara med.
I Tv går ett roligt och intressant program som heter Diagnoskampen, en norsk TV-lek, som jag tittar på medan jag skriver. Första delen av åtta.
Får se hur länge jag står ut med att titta utan att tro att jag har alla föreslagna sjukdomar.
Oerhört intressant program. Och lärorikt. Och annorlunda. Hoppas att jag inte glömmer att titta nästa vecka!

Nu är det Rapport  och jag ska avsluta bloggen efter den och invänta full hälsa under den väntande sömnen, så jag säger GodNatt till er alla mina bloggläsare.

För att se till att i någon mån rädda dagen så kokade jag risgrynsgröt och förberedde morgondagens lunch. Kålpudding. Ulla kom i dag med en burk lingonsylt för hon hade sett i gårdagens blogg att jag ämnade laga kålpudding. Till den maträtten måste man ha lingon. Nu har jag fått påfyllning.Så bra!

Sov Gott, mina vänner! Kycklingen som Annelie skulle hämta står på trappan. På grund av att jag måste gå i säng så tidigt. Natti, Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar