torsdag 30 mars 2017

Torsdag 30 mars 2017. Hårfrisörskan, fika hos Annelie, roligt telefonsamtal från Filip. Fastnat i siffror.

Sorry vänner! Det svider i det friska ögat så jag skriver lite kort. Jag har ännu ej skaffat rätt sorts Dagbok så jag måste skriva blogg så jag minns vad jag sysslat med under dagen.

Hårfrisörskan har återigen gjort underverk med mitt hår. Jag vet att jag säger det varje gång jag varit där men jag är bara så glad för att hon är så yrkeskunnig och barnens guldkant till mej använder jag verkligen på ett sätt som gör livet så bekvämt!

Efter hårläggningen gick jag i samma hus 4 trappor upp till Annelie som bjöd på fika och visade den fina lägenheten som stod där och väntade när de kom från Malmö tillbaka till Örebro.
Så ljus och fin och med en utsikt så fantastisk.

Hem och fikade med Lennart som precis anlänt och hade en stor påse blåbär med till mej! Jag äter sådana varje morgon! Å vad jag nu längtar till blåbärsskogen!

Vännen Elsa ringde och vi pratade länge.  Så roligt att ha en och annan jämnårig kvar i livet.

 Inom loppet av två veckor, dog fyra gamla vänner. Kommande två fredagar har jag därför två begravningar och blir tvungen att välja. Det gör ont i mig att jag måste göra så, men sådant händer och jag har att förhålla mig till omständigheterna!
Filip ringde och det blev ett friskt och roligt samtal. Den gossen och jag har haft mycket roligt ihop!

Efter det samtalet "fastnade jag i siffror" och när jag gör det så tar det sin tid, Jämförelser, år, månad osv. Alla fyra gamla räknesätten kommer till användning. Enkel matematik har alltid roat mig. Då glömmer jag ofta tiden! Korsord är däremot inte min grej.

"Ett flertal yrken står till hennes förfogande. Dock bör hon AVHÅLLA sig från tekniska sådana,
 berättade jag om i en tidigare blogg att AF kommit fram till, efter tvådagarstestet som gjordes för många år sedan. Det ni!!

Jag har dock klarat mig genom livet. Gud är god. Han gav mig en man som var teknisk och nu har jag mina barn och barnbarn, som besitter sådana färdigheter!

Nej, se bara, så jag drar iväg! GOD NATT! Tacksam till både Gud och människor för en intressant dag somnar jag nu!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar