tisdag 28 mars 2017

Tisdag 28 mars 2017. Vilken härlig och givande dag i Tysslingen bland svanarna och annat trevligt sällskap.

När solen skiner och man anar att en fin dag ligger framför och man har fått en inbjudan att följa med till Tysslingen för att titta på svanarna som mellanlandat där för att äta mat och vila på sin färd norrut, då kryper det av välbehag i hela mej.

Att få sitta i samma soliga hörna som förra året, fika och äta äggmackor med Kristin, Maria och Sven, då är det härligt att leva. Vilken upplevelse!
Himlen klarblå, en havsörn svävande högt däruppe, två fågelskådare, som fanns på plats och kunde berätta för oss om utseende och storlek på denna ståtliga fågel gjorde besöket rikt trots att de svanar som låg och vilade en bra bit ifrån oss, ej alls var så många, som för ett par veckor sedan.

En underbar vårdag, alltså! Jag är så tacksam att varje år få möjlighet att komma och se de fina fåglarna på plats!

Det blev ingen Träning i dag heller. Nu får jag inte missa det i morgon.
 
Uppfylld av de fina upplevelser denna dag skänkt mej ska jag dra mej till sängen.
Pratat med min fina vän Annika i Värmland i kväll. Att höra henne berätta om sin kontakt med Gud och hur de två kommunicerar med varandra är som balsam för själen. Så mycket gott som förmedlats den vägen. Jag är så tacksam för allt! Spännande att höra hur Gud umgås med de sina!

Nu säger jag GodNatt till er mina vänner! För en stund sedan fick jag ett SMS från ett barnbarnsbarn med en önskan om bullar till ett kommande kalas. Jag kan ej med ord beskriva hur glad jag känner mig för ett sådant SMS. Så klart ska jag baka bullar. Vi vet var vi har varandra, vi två!
En sådan relation får man vara rädd om! Sov Gott mina bloggläsare!
Gud, som haver barnen kär, se till mig som liten är! Älskade av Gud är vi alla! Tack och Lov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar