lördag 25 mars 2017

Lördag25 mars 2017. Detta inte värt att kallas blogg men kanske enliten GodNatthälsning. Går att dryga ut med "Bamse"

Så blev det lördag kväll igen! Nejdå jag har inte gjort allt som jag hade planerat och inte ska jag göra det heller. Det värker i rygg och axlar (nej inte alls så mycket som på undersköterskor och sjuksköterskor) och jag tål inte så mycket så jag kan lika gärna gå och lägga mig annars gnäller jag bara ännu mer.

Det såg genom fönstret ut som om det var en solig och fin dag. Efter mycket diskuterande med mig själv kom jag iväg till Närbutiken.
Vad jag tycker om Närbutiken? Om Närbutiken tycker jag inte!! (Hoppas att inte min nya "elev" Abeer från Syrien läser och tror att det är korrekt att skriva så.)
Det bästa med den är att den finns just nära och på väg hem från träningen, där jag dock ej varit i dag.

Den har bra läge och har stor sortering men en del i övrigt att önska.
Jaa så orkar jag inte mer i kväll. Säger GodNatt till er alla.
Min bror, 93 år. ringde jag till i dag. Han svarar så hurtigt och det är alltid så bra med honom. Simmar och gymnastiserar två eller tre gånger i veckan.

Jag sa till honom att jag har så svårt att "komma igång". Då skrattade han och sa att han hör att en del säger så, men han har inga besvär med det.
 "Jag har ju alltid varit morgonpigg"! Jo jag vet! Precis som våra föräldrar och som min Georg!

Jag minns hur det var när vi skulle till skolan. "Nu går jag", sa Helge och gick gjorde han. Medan jag försökte bli klar och med hjärtat i halsgropen springande eller cyklande genom samhället hann fram   till klockan halv nio då alla klasserna, 1-7 började samtidigt.

 Ettor och tvåor i egna klassrum. Treor till sjuor fick dela på de två klassrum som fanns kvar. Tänk vilka duktiga samhällsmedborgare som ändå kom från  Figeholm. Kul att "skryta"lite!!

Nu blev jag ännu tröttare. Tur att jag läste tidningen tidigare i dag så kan jag somna medan jag ber "Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är". Kom just att tänka på psalm 4, vers 9. "I frid vill jag lägga mig ned, och i frid skall jag somna in, ty du Herre låter mig bo avskild och i trygghet!"
Natti, Natti alla mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar