onsdag 28 september 2016

Onsdag 28 september 2016.Lite om dagen. Orkar ej med mera i kväll.

Dagen har gått åt till att leta och att prata i telefon. Det förra så onödigt då det jag letade efter hittades i den väska där jag började letandet och sedan upprepade tre gånger utan att hitta. Jag tog det som en lektion i tålamodsinlärande. Jag förses med många sådana ska jag säga!

Att en hel dag kan försvinna så snabbt förvånar mig. Måste bero på att jag inte kommer igång "förrn halvvägs medda", som hon sa, min flitiga, arbetssamma moder. Hon satte igång klockan 6 på morgonen! Joodå vaknar så dags gör jag ganska ofta men det är sedan, när tofflor och morgonrock har tagit mig ut i köket till morgonkaffe, morgonandakt, Nerikes Allehanda och datorn,som slappandet tar tag i mig! Och det blir "halvvägs medda".
För all del, jag har varit med om andra dagar om jag tänker efter!!
Kokat rotmos på fläsklägg och kålrot och potatis har jag i alla fall gjort i dag. Det är förunderligt så mycket svål och fett det är på en fläsklägg. Då jag inte hittade morötterna, som jag trodde att jag köpte häromdagen, så blev det en ganska färglös, och lite intetsägande rotmos i dag. Dock hämtades den till middag åt familjen Hallqvist, sedan jag smakat av och konstaterat det sagda. Hur familjen upplevde rotmosmåltiden vet jag ej.

Det som inte varit bra i dag är att jag ej kom iväg till träningen, som jag hade tänkt. Får ta det i morgon sedan jag varit och hälsat på hos tvillingarna, Edvin och Wilma. De hinner bli ett år till jul. Det händer så mycket under första levnadsåret.

Nu är jag jättetrött, ser sängen där inne och gläds över att snart vara där.
Ett av samtalen i dag kom från en god vän, som hade lite spännande saker att förtälja. Snofsar till det lite nu på slutet så ni inte ska tro att dagen har varit alltför slätstruken!
Sov Gott alla mina vänner! Gud är god och hjälper oss med allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar