onsdag 30 september 2015

Onsdag 30 september 2015. Kortisblogg om dag som tagit slut.

Nu är det kväll igen. Så fort tiden går. Jag ska nu snabbt skriva något om dagen som så snabbt tog slut. Ett par matgäster och en kaffegäst i dag.Linns röda bil kommit hit sedan tvåorna från besiktningen fixats. Nu ska den snart ut till försäljning.

I dag har Sebastian och Linn sagt ett sista farväl till Sebastians mormor. Sorgligt med begravningar .

I går när jag var på träning kom en liten flicka springande i trappan. Jag sa till mamman :"Så där hoppade jag också i den åldern men livet går vidare. "Man föds, man lever och man dör".
Modern svarade:" Ja så är det. Men vad kommer sedan? Det vet vi inget om. Spontan som jag är utbrast jag :"Joodå ! Det vet jag. Då blir det ännu bättre. "

Våra vägar skildes och vi gick vidare utan att vi hann säga mer. Jag har tänkt en del sedan dess.
Jag är så tacksam för att jag VET att den gemenskap jag här på jorden har med Gud, min far, kommer att fortsätta den dag jag lämnar jordelivet.

Dagen har varit solig och varm. Bernard och Kristin åt lunch här. Isak och Kristin är bästisar och de tog en promenad. Isak viftade på svansen och visade Kristin hur glad han var för att hon kom och hälsade på. Det var ett tag sen sist.

I kväll prioriterade jag TVs Uppdrag Granskning igen, vilket gör att bloggen blir som den blir.
I dag har Ryssland gjort flyganfall i Syrien. Mot IS eller mot landets oppositionella tycks vara osäkert.
Läget i vår värld är långt ifrån fridfullt.
 Jag ska nu gå till sängen och  kom  att tänka på en vers av kung David, Psaltaren kapitel 4, vers 9. " I frid vill jag lägga mig ned och i frid ska jag somna in, ty du Herre låter mig bo avskild och i trygghet." Med de orden säger jag GodNatt och önskar oss alla en skön sömn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar