lördag 19 september 2015

Lördag 19 september 2015.Kortisblogg om en rolig dag.

Bäst att skriva lite medan jag minns vad jag gjort i dag'
Om någon skickar SMS med förfrågan om jag vill följa med på stan och ta en fika, då gör jag, som Linn sa till grannen efter att mamma lärt henne att vara artig. " Om du frågar mej om jag vill ha saft då säger jag jatack:"Jag sa jatack och följde med. Parkeringshuset fullt. I Örebros innerstad har parkeringsmöjligheterna minskat och antalet butiker likaså.

Då bestämde vi oss för att åka några kilometer bort till ett stort köpcentra. Det är dock, som jag tycker, roligare att gå på stan en lördag. Titta in i butiker som ännu finns kvar, fika där man är van och där Elsemarie träffar forna elever och en del kollegor.

Fika finns att få även på ett köpcentra. Där finns också butiker. Alla under samma tak. Ett par långbyxor, för vardagsbruk tyckte Elsemarie att jag borde köpa. Därvid fick dagens klädinköp stanna.
 Forex fanns där och jag klarade av ärendet dit också.

Under tiden som vi var ute på vår lilla runda så hade ett par goda vänner rensat och fixat på trädgårdens baksida. Så härligt! Min ork är ej vad den har varit så jag är så tacksam för hjälp jag kan få.

Det blev en trevlig dag i dag också. I morgon ska det bli kyrkobesök och lunch på "SVAMPEN" tillsammans med en väninna.

Nu passar jag på att tala om att jag är jättetrött fast jag ej borde vara det så här tidigt. Jag säger GodNatt och tackar Gud för Hans uppehållande nåd också i dag. Gud är på din och min sida. Låt oss aldrig glömma det! Hans kärlek och trofasthet tar aldrig slut. Han hör minsta lilla viskning, men, som det stod på den gamla väggbonaden i vårt barndomshem;" Nalkas Gud så ska han nalkas er." Vår fria vilja värnar han om när han säger;"VILL DU följa mej och lita på mej?" VILL DU? Så enkelt är det!

" O store Gud när jag den värld beskådar,som du har skapat med ditt allmaktsord,,,, Då brister själen ut i lovsångs ljud. Tack store Gud, Tack store Gud!!! Fint att somna med den sången tonande inombords!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar