torsdag 14 augusti 2014

Torsdag 14 augusti 2014. Nutidsblogg.

Så går dagen mot sitt slut. Jag har varit trött i dag och ser fram emot att få sova. Tror att det där med träningsuppehållet påverkar mig negativt.
Åt lunch tillsammans med Tobias i dag också.  När han gick hem fick jag besök av Anton och Thea med föräldrar. Små energiknippen som gillar bullar. Nu fick jag hjälp med både köksTVn som hakade upp sig i går och datorn, som krånglat. Välsignade barnbarn, som alltid finns till hands.

Dagens "attgöra"lista ej klar men är tacksam för det jag orkade trots en trött dag.
I gårdagens inlägg berättade jag om Dopförrättningen på Hönökonferensen.  Ett litet tillägg kommer här.

För att jag skulle slippa gå så långt körde Filip bilen så långt han kunde mot havet. Se där, en gräsplätt vid sidan av den smala vägen. Perfekt att parkera bilen där.
När vi efter dopförrättningen kom till bilen för att åka till färjan fick Linn se en lapp på rutan. Eftersom den angick mej i högsta grad tog jag hand om den. Kanske egentligen inte borde berätta om lagbrott man är delaktig i, men eftersom jag inte har så mycket annat att berätta om i kväll, så var så goda!
"Parkeringsanmärkning 14 07 12 under tiden 08.51 till 08.54. Anteckningar: "GRÄS". Toyota, mörk. Öckerö kommun."
 Som om det inte räckte med det så hade den bil föräldrarna körde parkerats på en handikappruta, så det blev samma summa, 500 kronor där också. Båda böterna är betalda.
 Noterade att vi ju åkte gratis på färjan. Summeringen av veckan är att vi alla är så nöjda. Vädret helt underbart och vi mådde gott både i Göteborg och på Hönö. Det var bara Linn som varit där tidigare, så det var en ny, uppskattad upplevelse för alla oss andra. För mig en mångårig önskan som nu gick i uppfyllelse.  
Vi har haft en solig, skön dag i dag också med lagom temperatur.
Nu säger jag GodNatt och går direkt till sängen. Sov Gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar