måndag 25 augusti 2014

Lördag 23 augusti 2014. Jag älskar Alfons!!!

Alfons har kommit att betyda alltmer för mej. Stilla vandrar han runt på tomten och går hem till sitt lilla hem. Där borde jag ta en sax och hyfsa till det lite. Alfons tänker inte på sig själv!!! Ger sig bara iväg ut och sköter det jobb han ska!

Tänk att vi fick regn i dag! Ingen vattning i kväll.
Efter lite strul kom jag så fram till den lilla jubilaren som fyllde fyra. Där fanns släkten. Mormor, morfar, farmor farfar, 4 kusiner och övriga. Det är roligt med födelsedagar för det blir annars glest mellan träffarna.
 I gårdagens inlägg skrev jag om Emil att han var 5 år när han behärskade både kartor och länder. Han var faktiskt bara 4. Jag nämnde om att han pekade på Australien. Där var han förra året. Hans arbetsuppgifter förde honom dit. Tänk om han fått ha sin morfar kvar lite längre. De hade fin kontakt den korta tid som stod dem till buds. Georg skrev kort adresserade till Flaggeneralen Emil Kraftling.Emil var bara 7 år när Georg dog.Emil sörjde honom djupt men en dag ska vi alla åter mötas. Också morfar och Emil.

I går kom Kristin hem från en semestervecka i Rom. Dit vill hon återvända, säger hon!
Elsemarie har varit på övning med Örebro Kammarkör hela dagen.

Hade tänkt fortsätta med år 1987 men har kommit fram till mars. Den tredje skulle jag fylla 60 år. Det hela blev en historia som kräver ett eget inlägg. Så jag tar det i morgon.
Varje kväll när jag lägger mig tackar jag Gud för min bädd. Tänker på alla lidande människor som finns i vår värld och som saknar allt som hör till livets nödtorft.
  Just nu är det människorna i Irak och Syrien, som ligger så varmt på mitt hjärta. Låt oss fortsätta att be för dem!  Mot det onda! FÖR det goda! Amen! Tack Gud för i dag! Sov Gott, kära vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar