fredag 29 september 2017

Fredag 29 september 2017. En tokig dag.

I dag tänkte jag att kvällens blogg skulle bli lite rolig att skriva så det skulle få ta sin tid men med tanke på mina nya föresatser om tidigt sänggående så medger inte tiden att berätta om tokigheter jag gör.
 Att jag överhuvudtaget vill berätta beror på att jag genom det möjligen kan ge en bild av hur man,som gammal, kan bete sig och kanske en del barn och barnbarn utanför mina egna led kan förstå "tokigheter", som görs av gammelmormor/farmor lite bättre. Jag bidrar så gärna med mina kunskaper i ämnet.

Alltså betyder detta att jag, sedan jag ställt nystekta biffar på balkongen för att få dem att kallna, jag försöker få min försening till sängen att stanna vid den timme som redan är.

Jag sparar alltså dagens bedrifter till morgondagens blogg och säger härmed GodNatt  till er alla, mina kära vänner, som håller ut och läser fast bloggarna blir lite långa även när jag sagt att de ska bli korta. Ett påpekande, så riktigt, som jag fick av Ulla när hon för en stund sedan ringde och sa godnatt innan hon skulle sova. Hon går upp tidigt varje morgon och kompenserar detta på kvällen!

Nyss kom SMS från Elsemarie och Lasse, som är på en liten bilresa söderut i vårt land, att de kommit fram till målet. Sov Gott! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar