onsdag 9 augusti 2017

Onsdag 9 augusti 2017. Vilken bra dag det blev!


  I dag har jag haft så trevligt. En dotter, sjukskriven  lång tid framöver, efter en operation i en axel ringde och sa att hon med sin pensionerade man var på väg till mej.
Det blev fika på min inglasade balkong. Två hyllor som kommit  bort i flytten saknades  så vi gick ner till Myrorna, alldeles nära min bostad för att finna något passande, vilket vi inte fann. Får bli Ike'a eller någon second handbutik en annan dag.

När vi gick därifrån kom vi på att det var lunchtid och att vi kunde välja någon restaurang för lite mat. Vi åkte till "Naturens Hus", i stadens utkant med lite vattenkänsla.
Synnerligen vällagad kolja med potatis och grönsaker smakade förträffligt.  Vi hämtade post vid min f.d. villa på vägen hem. Försäkringskassan , Skatteverket, Vattenräkning. Har i, alla fall, nu meddelat de flesta som behöver veta om min flytt. Ska meddela några privatpersoner på lämpligt sätt.

Till min balkong kom vännen Annelie för en fika. Det är så roligt att hon och hennes Markus flyttade tillbaka till Örebro. Vi pratade om hennes kommande studier och tog kontakt med Petter, som är lärare på KomVux och som  kunde säga det Annelie just då behövde få vetskap om. Allt ordnade sig så bra.

Jag började tidigt att skriva på dagens blogg men raderade och började om igen.
Nu är det dags att prata med Gud, läsa dagens tidning för att sedan somna tidigt denna kväll.
Borde betyda att jag vaknar utvilad i morgon bittida innan gatsopbilen kommer rullande.
Säger GodNatt till er alla,mina kära vänner, och bloggläsare. SOV GOTT!

Ett bibelord lyder så här:" Må Guds frid, som övergår allt förstånd, bevara våra hjärtan och tankar i Jesus Kristus!"





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar