torsdag 29 juni 2017

Torsdag 29 juni 2017. What a day!!! Alla fyra barnen här och så mycket blev gjort! Men ack vad det blåser i dag!

Det närmar sig! I dag kom de fyra barnen och satte fart. Jag fick skjuts till hårfrisörskan, ett nöje som mina barn bjuder mig på. Guldkanten på tillvaron, säger jag!
Jag blev hämtad och där hemma fanns god sallad bestående av olika ingredienser med god sås.
Eftermiddagsfika på altan där det faktiskt var både stilla och varmt solsken just då. Så mysigt att vara tillsammans med alla de fyra. Många skratt i dag igen.

Visserligen var det mesta  packat och utburet till garaget men i köket var det tillställt och någon föreslog att nu måste vi se till att det blir fint i köket för mamma skulle säkert må bättre resten av dagen om  det blev gjort.

Kort stund senare var köket fint. Bänken renare än på länge. Som bekant är min syn nedsatt,på grund av ålder antar jag. Då ser jag ej om det är skinande rent på diskbänken så glad var jag för hjälpen jag fick i dag.

Sven hämtades av Maria, Ulla skjutsade hem Kerstin. Elsemarie tog sin cykel och åkte iväg.
Strax innan kom Annelie och Markus. Gott kaffebröd hade de med sig!
Annelie, som är undersköterska, är anställd som sådan på ett företag och trivs så bra med sitt omväxlande jobb , både administrativt och med besök hos patienter, som visst ibland kallas för kunder har jag sett i tidningar.

Annelie och Markus bor i en lägenhet med rivningskontrakt hos en privat hyresvärd. Har poäng hos Öbo men ej tillräckligt många för att få en lägenhet där.
De vill gärna bo i Tybbleområdet. Om någon har tips att ge om en ledig trea så är de högst intresserade. Dagen nalkas då de måste flytta utan att veta vart. Hos privata hyresvärdar får man ordna  ersättningslägenhet själv. Inte så lätt!

 Vi ber till Gud att han ska vaka över dem och lösa detta problem.

I morgon ska Elsemarie och Lasse åka till goda vänner i Skåne. Jag ska tillsammans med Kerstin och Ulla gå till mäklaren på fm. för att sälja mitt hus.På em ska vi till samma mäklare för att köpa bostadsrätten. Så spännande!
 Jag har aldrig bott i bostadsrätt så det blir kul att pröva på det också.
I dag när jag satt i Ullas bil på väg till hårfrisörskan grät jag en skvätt då jag såg de vackra röda rosorna klängande utanför fönstret på min villa när vi åkte iväg Sena i år men kom till slut. Kan ej låta bli att fälla en och annan tår när jag tänker på hur bra jag haft det i villan. Jag vet att allt har SIN tid och jag får det nog bra i min lilla bostadsrätt.

Nu är det så här att även om jag ej jobbat så hårt i dag så vill jag sova nu.
Mina barn är säkert mycket trötta men de tyckte att det var roligt att, som syskon få tillbringa några timmar tillsammans för att hjälpa sin gamla mor.
Så mycket av kärlek och omtänksamhet de ständigt visar mig. Inte konstigt  om jag känner mig tacksam.
På måndag morgon är de här igen!
Nu önskar jag er, som jag brukar, en GodNatt. Själv är jag så tacksam för så mycket av godhet jag fått av Gud i dag. En suck eller några ord, så har han funnits där till min hjälp.
Sjunger i mitt inre med sångaren:" Mitt hjärta flödar över utav tacksamhet för gudomlig kärlek, som ej gränser vet!" Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar