lördag 24 juni 2017

Lördag, Midsommardagen, 24 juni 2017.

Sorry, nu blev jag sen i kväll igen fast jag ju lovat en bloggläsare, som uttryckligen bett mig, att jag ska skriva tidigare så ej sömnvanorna kommer i olag att jag ska försöka hålla mitt löfte. Nytt försök i morgon!
Jag upptäckte nyss vid en kopp kvällskaffe att klockan är "läggdags" och då jag inte har så mycket att skriva om denna sena timme så blir den kanske så kort, som jag andra kvällar lovat men ej lyckats klara av!

Dagen försvann och jag har pratat i telefon, sorterat ett litet antal papper. I övrigt förfasar jag mig över att jag inte kommer någon vart med det som jag egentligen ska göra.
Håller kontakten med Gud, som hjälper mig att hitta saker jag letar efter och mycket mer. Styr och ställer så jag blir så nöjd. "Gud i vardagen" har varit mig till stor hjälp i livet och är fortfarande.

Ringde och grattade en systerson, som fyller år i morgon. Han heter Anders och jag har tidigare berättat om honom. Vi har hållit ihop sedan han var bara några år gammal. Han står fortfarande mitt hjärta nära. Vi kom nu överens om att jag kommer en dag lite längre fram.. F.ö. så kommer jag att bo mitt emot det hus där han arbetar. Det kan föra något gott med sig!

Nu ska jag "riva av" lite av augusti månad år 1996, där jag i avdelning "Forntid" befinner mig
Den 3 aug. följde jag med Stina till Högskulla. Samma dag kom Sven och Maria med Kristin, Emil och Kristian med husvagn.  Nästa dag åkte de vidare mot Örebro. Trion stannade hos mej och Stina.
Ja så blev det som det brukar. Jag blir plötsligt trött och orkar inte skriva mer.

Kan bara säga GODNATT till er alla mina kära vänner! Sov gott! Fortsätter med "Forntiden" i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar