onsdag 28 juni 2017

Onsdag 28 juni 2017. Fortsätter på samma sätt som i går.

Onsdag och familjen ställer upp i dag igen. Packar, packar medan jag tittar på. Nej men visst jag tömde skrivbordet, som ska hämtas av goda vänner.
Alla jobbade med något av allt som väntade på att bli gjort.
Från Kinarestaurang hämtades god mat, som vi åt på min älskade altan.

När alla hade åkt hem så tänkte jag baka bullar igen med tanke på att det blir mycket fika framöver
 Dessutom behövde jag göra något som krävde lite mer av mej än att sitta och titta på när de andra arbetade. Detta för att jag skulle hålla mig vaken. Jag låg vaken ca 4 timmar i natt och bestämde mig för att lägga mig tidigt i kväll. Dock icke på eftermiddagen.

Familjen är mycket ambitiös och det går undan med att packa vilket medför att jag plötsligt inte har kvar ,mina redskap där de brukar vara. Jag gav mig ut i garaget där jag bland ett stort antal kartonger sökte den som innehöll degmaskinen. Jag fick dock ge upp mitt sökande. Jamen det är klart, man kan ju göra deg för hand, som man gjorde förr. Jag gör inte det så jag väntar med att baka bullar till en annan dag.

Hittade en säck med gamla tidningar. "Missionsbaneret"från 80-talet.
Bläddrade igenom ca en fjärdedel av säckens innehåll, slängde dem i en hög på golvet. Bestämde mig för att i morgon ska alla tidningar tillbaka i plastsäcken, utan att bli mer uppmärksammade. Efter det ska samtliga tidningar till återvinningen och jag slippa besväret med att kolla igenom dem.

Efter att sålunda ha fattat detta viktiga beslut tog jag fram datorn och började skriva denna kvällens blogg.
Jon Blund knackar på som han brukar och jag är så tacksam för att jag nu får tillfälle att sova igen en del av den sömn jag föregående natt gick miste om.

Hoppas att jag inte ska ligga och tänka på den framförliggande flytten en natt till.
Jag ser fram emot en ny tid i fortsättningen.. Att vandra i takt med Gud är alltid spännande och jag tror att det är det jag gör när jag nu flyttar till en annan del av staden.

Så är det dags att säga GodNatt till er alla mina kära vänner. Gud med oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar