torsdag 31 mars 2016

Onsdag 30 och torsdag 31 mars 2016. Det kör ihop sig! Ena dagen bakasockerkakor, nästa dag Hårfrisörskan! Ingen rast eller ro!

I dag flyttade Bouganvillean hem till Kerstin och Awad. Små blomknoppar har den som välkomsthälsning till ägarna.
Har man glömt att köpa Vetemjöl så  kan man inte baka bullar. Så då var detta ur världen Två sockerkakor  blev det i alla fall.
Amer till Vårdcentralen och får veta att fysiskt är det bra men hans psykiska hälsa borde föranleda besök hos Psykolog. Något han provat tidigare och inte var så nöjd med. Väntar på alternativ. Sådana finns. Jag avvaktar med stort intresse förslag i den vägen. Genom årens samarbete med Socialen och ungdomar placerade hos mig har jag sett att det finns bra hjälp att få och han blir nog erbjuden sådan.

Tendenser till "hungerstrejk" gav mig tillfälle att "mota Olle i grind". " Ska någon tänka sig att dö svältdöden kommer det aldrig att ske i detta hem" är mitt fasta beslut.

Ett längre samtal från Linn i Malmö gjorde min dag.

I dag hade jag tid för permanent och efter det kom Kerstin med saker som jag köpte i Spanien och som hon och mannen fraktat hem i sin bil. Resan hade gått bra och de kan tänka sig tre månader i Spanien även nästa vinter.

Amer skulle i dag efter skolans slut åka bussen till sin bror i Fellingsbro och stanna över natt där. Säkert har de mycket att prata om nu när också brodern har fått de fyra åtråvärda siffrorna och får börja med regelbunden svenskundervisning på SFI.

I kväll skulle jag ha varit på Husgrupp men kände att orken var på upphällning. Valde att stanna hemma fast jag så gärna önskade vara där.
I morgon hämtas jag av Färdtjänst till USÖ och ögonsjuksköterskemottagning. Mätning av ögontryck m.a.o.
Ute i världen fortsätter det med terrordåd här och var. Striden mellan det GODA och det ONDA tar inte slut förrän Jesus kommer tillbaka och för alltid det GODA skall råda. När detta ska ske är det bara Gud som vet men att det närmar sig vet varje ärlig bibelläsare och ser fram emot med förväntan!

Nu är dags att sova igen. Hade svårt att sova förra natten så jag har en del att ta igen.

 " Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu. Att du är älskad för din egen skull för ingen annan är som du! " Det där sista, att VARJE människa är unik är något som aldrig slutar att förvåna mig. SÅ många människor som finns och har funnits
Vilken SKAPARE vi har! Tänka sej, Han och jag är vänner och umgås.Han vet allt om var och en av oss och trots detta ÄLSKAR Han oss var och en och bara längtar efter att också få VÅR kärlek och tillgivenhet! ALLT på grund av det vi nyligen firat minnet av. Jesu död och uppståndelse, som öppnade vägen till Guds fadershjärta. Fröjda dig, människobarn! Närma dig Honom och du ska se att Han finns där för Han har länge väntat på dej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar