fredag 18 mars 2016

Torsdag 17 och Fredag 18 mars 2016. Hårfrisörskan. Igen! Lugn och sköndag!

Ö
Torsdagen blev en härlig vårdag med sol och värme.
På förmiddagen ringde Linn från Malmö. Den 17 var det datum då den sista terminens omfattande uppsats skulle inlämnas. Hon har länge arbetat med den. Hade valt ett ämne, som ingen förut har hanterat. Hade suttit uppe till klockan tre en natt och natten till inlämningsdagen till klockan fyra.
Nu är det bara att tro att allt går vägen så hon i lugn och ro kan ägna sig åt den väntande praktiken.

När jag av en händelse öppnade en bok i bokhyllan hittade jag ett foto som  gjorde mig glad. Jag berättade i onsdagens blogg om Fredrik, som ropade på mig när jag var på väg ut ur affären
I dag hittade jag ett foto från hans unga dagar. Han är nu 43 år och på fotot där han sitter med hörlurar i farfars fåtölj är han bara i början av sin musikkarriär. Jag blir varm i hjärtat när jag ser det där fotot. Minns hur fångad av musik han var och hur roligt det var när han kom på besök. Vi bodde ju under hans första år i Borensberg och jag minns att jag inte gillade att det var så lång väg till de elva barnbarnen i Örebro. Så mycket roligare var det då de kom på besök Nu ska jag försöka få med fotot i kvällens blogg.

I dag är det fredag. Gick till min fantastiska hårfrisörska och blev så fin.
Ringde, vid hemkomst till kusinen i Västerås vars make, Håkan, nyligen dog. Tyvärr kunde jag ej vara med på begravningen då jag just då var hos Kerstin i Spanien.
I kväll fick jag SMS från Filip i Göteborg. "Klarat båda tentorna. Nu ska vi fira med Pizza. Ringer i morgon, om du har tid." OM jag har!" blev svaret. Kul att ha något att vänta på.

Kan inte begripa varför jag blir sömnig så tidigt numera. Förr hann jag med att uträtta så mycket mellan klockan åtta på kvällen och två på natten. Detta hände ganska ofta när barnen var små och jag hade så mycket tid sedan de somnat. Ska fundera på anledningen till detta.
 Nu kan en hel dag försvinna i tomma intet. Vad nu detta kan bero på! Ska fundera på det.

Nu är jag så nöjd, glad och tacksam för dagen som redan tar slut och säger GodNatt till alla mina bloggläsare. Flyktingfrågan har i dag fått någon slags "lösning" när EUs länders representanter samlats och försökt göra vad de kan. Blir nog mer att säga om det framöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar