måndag 28 mars 2016

Annandag Påsk 28 mars 2016. Varför kom polisen i går kväll?

Tobias fotograferade detta och skickade till mej Fina Föräldrar!
På förmiddagen mådde jag inte så bra men , som vanligt, sov jag tills jag bestämde mig för att acceptera en inbjudan till en fikastund hos Elsemarie, Lasse och Tobias.

Innan jag hämtades dit hade jag av en granne fått sms med en undran vad två polisbilar hade hos mej att göra gårdagens kväll.
Jag smsade sanningsenligt tillbaka att jag inte hade en aning men skulle försöka ta reda på det.

En liten pratstund med Amer, angående huruvida han hade något att förtälja beträffande denna märkliga händelse, gav vid handen att när han i går kväll, tillsammans med en kompis, vid 22tiden kom hem råkade en av dem tappa något och började leta på marken. Det var mörkt och svårt att se .
Efter en stund kom de två polisbilarna och fyra poliser fick veta anledningen till att de kröp omkring där i mörkret. En av bilarna åkte genast därifrån. När killarna efter en kort stund hittade det lilla föremål de tappat fick både de och poliserna ett gott skratt.

När polisen kom så hade de ställt frågan:"Vad gör ni här?" "Jag bor här", sa Amer och när föremålet för letandet  var hittat så kunde poliserna med ett leende åka vidare.
 Tydligen hade någon sett de två killarna och kallat på polis.. Så omtänksamt!
Jag fick mig ett gott skratt! Hoppas att inte denna "utryckning" kom i vägen för något viktigare.

Hade tänkt baka bullar i dag men orken stod ej bi så när  jag kom hem från min lilla utflykt fick jag skicka Amer och hans kompisar  till affären för att inhandla bullar så ungdomarna kunde fika.
I morgon, i morgon ska det bakas bullar!!!

 Det är roligt att Amer nu kan ta emot sina kompisar i hemmiljö. Det har varit en del att önska i den vägen tidigare. I morgon ringer socialen och vi får veta hur de tänker ordna för honom.

Nu är dagen slut och jag är trött och kommer att somna gott. Det är märkligt att det är just mycket sömn som påskyndar mitt tillfrisknande. Jag tror också att Gud svarar på böner, som en del av er skickat till Honom," som kan göra mer än vi kan bedja eller tänka.", som det står i Bibeln. Tack!

Nyss ringde Ulla och berättade om ett givande möte i deras kyrka i Hjortkvarn. Flera kyrkor har gemensamma samlingar och det är berikande för alla.

På bordet hos Elsemarie och Lasse låg ett fint foto som Tobias fotograferade av och skickade till min iPhone, som säger att den inte kan ta fler bilder för den är fullmatad. Fast jag tagit bort så många bilder! Jag försöker skicka fotot på bloggen.Tack Tobias!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar