lördag 2 april 2016

Fredag 1 och lördag 2 april 2016. Ingen försökte lura mig.HosÖgonsjuksköterska på USÖ. På 13årskalas hos Lovin.

Förra vintern blommade  ocksåden fina spindelliljan. Fel 2 år i rad. Den ska blomma i juli.
Färdtjänst är något bra. Man kommer från dörr till dörr. Denna dag till Ögonmottagningen. Min syn blir allt sämre tycker jag men det tycker inte ögonsjuksköterskan. Fort gick det och ögontrycket var bra 11 och 14. Det där med ögontryck blir jag aldrig klok på!
Hem tog jag bussen. Hann med att småhandla lite.

Något senare åkte jag Färdtjänst till Lundhagskyrkan där Kristin spelade fiol till pappa Svens ackompanjemang. Underbart!
Linns klasskamrat från Gymnasiet, Unni, sjöng flera sånger. Hon har varit Marias elev på Kulturskolan. Många med mej intog eftermiddagskaffet med hembakat gott bröd till sången och musiken.
Framåt kvällen kom Amer hem,väldigt sömnig. Inget hade under dagen hörts från Socialsekreteraren i Askersund. Han väntar på besked.
Från Malmö meddelas att Linn och Sebastian är igång med att söka sommarjobb.
Filip kom hem från Göteborg och var med sin mamma på restaurang. Pappa Lasse är  med arbetskollegor inför stundande konsert.

I dag kom Filip hit för att rätta till allt jag ställt till med på datorn då jag på måfå tryckt lite här och där på datorns knappar. Se bara!. Nu kan jag skriva brev och skanna, som förr, innan jag skaffade ny dator och på egen hand började att "utforska" den. Min lilla Filip har blivit stor och är ofta min räddningsplanka när datorn och jag ej kör i samförstånd.

Lovin firade sina 13 år i dag. Vi bor nära varandra. Från fönstret såg han att jag var på väg vilket resulterade i att han stod nedanför de två långa trapporna och väntade på att få hjälpa mig till översta våningen. Där var en del av familjen samlad och kusinerna roade sig av hjärtans lust. Jag tittade en stund på dem och en lek jag ej tidigare sett . Att se barn och höra deras glada skratt är så välgörande för mej, som älskar barn. Här lekte Erik, Emma, Aline, Alfred och Amelie, som nu hör till den yngre generationen av kusiner i den "avdelningen" och alla bosatta i Örebro.

När jag kom hem ringde Ulla från Göteborg. Lennart och hon hade rest dit med tåg i går för att hälsa på hos Kristian och Ulrika. Skulle i kväll roa sig med att se "GALENSKAPARNA". Hoppas att de får skratta mycket!
Vad som mer kommer att hända denna dag är fortfarande höljt i dunkel
Ute är det grått och småregnar. Men våren måste väl ändå vara på väg!
Nu blev det tidig blogg i kväll och ingen behöver sitta uppe och invänta  "godnattsagan".
Jag skickar den som den är!




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar