torsdag 21 april 2016

Torsdag 21 april 2016. Gud är god. Så bra det kommer att bli!Kortisblogg om dagen som kom och gick!

Fick detta foto av mamma Lydia . Det togs i Olaus Petrikyrkan i lördags när de små sysslingarna döptes.
Medan jag minns dagen så skriver jag några rader.
Förmiddagen slöade jag. Amer kom hem och berättade att hans kurator hade ordnat tid på Socialen så han hade varit där. Nu tackade vi Gud tillsammans för att Amer nu sorterar under socialen i Örebro. Först för två månader sedan när han kom till Arbetsförmedlingen fick han veta att han inte varit placerad av socialen i Örebro utan tillhörde i Askersund.

Nu ser vi fram emot bättre tider för Amer.Vi fortsätter att räkna med Guds hjälp så han får en lägenhet som passar honom. Här har han kompisar och skolan. Och mej!!

Jag har sovit mycket i dag. Det gillar jag inte.
I kväll hämtades jag av vår husgruppsledare till vår torsdagssamling hos Fredrik. Det är så givande samlingar då vi varje gång har ett särskilt ämne och tar reda på vad Bibeln har att säga. Så många fina tankar som vi delar med varandra. I kväll tackade vi Gud för att det ljusnar för Amer och så bad vi till Gud för en av gruppmedlemmarna som är sjuk och inte kunde vara med i kväll.

I morgon är det dags att gå till hårfrisörskan igen. Borde vakna i tid och baka några Finska Pinnar att ta med till henne. Får se! Bäst att jag avslutar skrivandet och sover i stället.
Nyss gick Amers kompisar hem. Själv har han ledigt på fredagarna och kan sova länge.
Nu säger jag GodNatt och Sov Gott!
Ska försöka få med ett foto på Aline, Alfred och Amelie, mina barnbarnsbarn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar