lördag 30 april 2016

Lördag 30 april 2016. Valborgsmässoafton. Kungens 70-årsdag. Sommaren på väg?? Kortisblogg i kväll.

Oj vad det smattrar! Nu har raketerna börjat avfyras vid slottet.
Jag har nyss kommit hem från en trivsam kväll tillsammans med yngsta barnbarnet Tobias.
Han gör allt för mej och han tar hand om mig jämt. Det är något att vara stolt och glad över. I kväll bjöd han på Pizza som han varit ute och inhandlat. "Mormor, jag är lite orolig för dej", sa han när vi sa godnatt. Han märker att jag blivit tröttare och så det här med foten också. I kväll har jag lite ont igen. Borde nog inte ha satt på skor och promenerat dit. Om en stund ska jag sova och förhoppningsvis ej ha ont i natt. Färdtjänst tog mig hem till Trängkårsvägen. FTJ. är en bra grej!!!

Valborgsmässoafton är för min del blandad med känslor av skilda slag. Jag lyfter gärna fram dem i morgon då jag fortsätter att blogga om dagen. Amer är ute med sina två kompisar. Själv är jag  glad över att ha fått ha en trevlig kväll tillsammans  med Tobias.
Jag borde ha skrivit ner de tankar och minnesbilder som denna dag har fört med sig men jag samlar dem i stället i morgondagens blogg.
Nu går jag tacksam till nattens vila och ber om beskydd för alla ungdomar som är ute för att ha roligt men där somliga kanske gör sådant de inte borde, på grund av grupptryck och oförmåga att säga NEJ.

Vi "ses" i morgon, kära bloggläsare. Gud med oss!!! Amen! Tack alla som ber för mej! Gud är god!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar