söndag 24 april 2016

Fredag 22, Lördag 23, Söndag 24 april. 2016. Till synes betydelselösadagar.Men man kan aldrig veta!

Titta så fina rosor utanför fönstret förra sommaren! Drömmer om att få det lika fint i sommar.
Fredagen gick jag till min fantastiska hårfrisörska utan att ha med de Finska Pinnar som jag planerat att baka och ta med som en liten fredagsgåva. Får bli en annan dag. Jag har haft en period av slöhet och mycket blir därav lidande.

Elsemarie, Lasse och Theas mamma Malla åkte vid 12 tiden till Göteborg berättade Tobias som kom in en sväng på hemväg från fotbollsträningen. I Göteborg ska det bli flytt från en bostadsrätt till en annan, lite större. Filip är med sina studentkompisar i USA och kommer hem till fullbordat verk. Affären hann avslutas innan han åkte. Så mycket jobb han ej fick vara med om att utföra. Stackare!
Amer gick ut tillsammans med sina kompisar.

Lördagen pratade jag i telefon med Tobias. Vi två vet att vi alltid har varandra. Vi är bästa vänner och vet att vi kan prata om allting!

Söndag är i dag. Jag har genom hjälp av Linn ( eftersom jag är så dum) fått möjlighet att se Gudstjänster från Smyrna i Göteborg. I morse såg jag förra söndagens Gudstjänst med predikan av Urban Ringbäck. Efter det var det ekumenisk Gudstjänst från Västervik och när den slutade så lyssnade jag till Örebro Närradio, i dag från Brickebergskyrkan med Ingemar Fhager som gästpredikant. Han talade om vikten av att älska varandra. Som Jesus älskar oss så ska VI älska varandra. Fullkomlig är ingen så det är bra att vi ändå älskar varandra.

Ulla och Lennart är i Bo där det är påskliljedagar och öppet i museum och cafe´ och alla bullar som Ulla bakat får säkert en strykande åtgång. Antalet besökare ökar för varje helg de har öppet. Det är kul med allt det där som görs på landsbygden. Även om skolan ej fick fortsätta så finns det "eldsjälar" som håller liv i bygden på andra sätt. Jag läser ibland om liknande saker som görs här och där och det gör mig så glad. Det håller samman bygdens befolkning och mångas kreativa förmåga får tillfälle att komma till uttryck.

Amer och jag har ätit Tjälknöl av Älg. Tobias var inbjuden men skulle fixa egen mat därhemma.
Linn tar sig med egen bil hem från Göteborg till Malmö. De andra till Örebro. Blir nog sent.
Om en vecka flyttar Amer. Vart vet vi inte men det känns bra att veta att han nu kan bo i Örebro och får hjälp av kommunala myndigheter här. Gud är med och allt kommer att bli bra.

Jag är nu klar för sängen känns det som.
Säger GodNatt och Sov Gott.!
Har pratat med både Kerstin och Ulla i telefon och fått SMS från Kristin att hennes envisa förkylning är på återgång så vi kan träffas igen. Hon längtar ju också till skolan och alla musiklektionerna.
Anders och Malin kom hem från Mallorca i går och möttes av snö efter att ha haft sol en hel vecka!!! Brrrr! Natti! Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar