torsdag 14 april 2016

Torsdag 14 april. Kortisblogg.

Joodå! Var dag har nog av sin egen plåga står det i Bibeln.
Samlingen i kyrkan i dag besökte jag icke. Kände att jag ej orkade. Bakade några bullar. Fixade mat tills Amer kom från skolan. Han är mestadels ledsen och bekymrad för sin framtid. Vistas ensam på sitt rum, eftersom han trivs med att vara ensam och ser fram emot den dag då han ska få egen lägenhet.

Jag kände framåt kvällen att jag ville träffa mina vänner i kyrkans husgrupp, som skulle ha samling i kväll i vår ledares hem. Man ska inte grotta ner sig ensam med sina bekymmer utan dela dem med andra när man får tillfälle.

Trött är jag varje dag men jag gick dit och det är förunderligt vad en stund tillsammans med dessa vänner betyder mycket.  Vår ledare tar verkligen sin uppgift på allvar och leder oss i Bibelns labyrinter. Så tacksam att jag kom iväg i kväll. Fick tillsammans med mina vänner be för Amer och hans välbefinnande och att allt ska lösa sig till hans bästa.  Själv fick jag många bra tankar genom att lyssna och att få uppleva gemenskapen med mina kära vänner. Så tacksam att få vara en av dem.

Jag fick med mig hem en låda med hemgjorda falaffel, som jag delade med Amer som också fick lite mer mat när jag kom hem. Han var så nöjd med den arabiska maten så nu ska jag be om receptet så vi kan tillverka falaffel själva.

Nu är kvällens blogg slut och sängen väntar. GodNatt vänner! Gud är god. Nu ska jag be för ett barnbarn, som behöver särskild uppmuntran i morgon.
"Herren är min herde, mig skall intet fattas" står det i Psalm 23. Det litar vi på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar