torsdag 1 augusti 2013

En del dagar går fortare än andra.Tex. torsdagen 1 augusti 2013.

Nu skrev jag det. Första augusti. "Jag vill inte, jag vill inte", ropar det på insidan av mig.Jag vill att det ska vara juli länge , länge. Jo, jag vet att augusti kan vara fin men ändå. Det vänder mot höst och en del gillar det för att det blir snart mörkt och de får tända lampor och ha ljus i fönstren. Tids nog kommer det, tänker jag!!

Den här dagen bara försvann. Den har dock varit värdefull för mig. Filip kom för att lära ut en del om iPhon. Listan med frågor avslutades med meningen:"Skriv upp allt som Filip säger." Det gjorde jag. Det hela tog därför ganska lång tid. Den tålmodige pedagogen tyckte dock att det var ett plus för mormors del att ändå VILJAN fanns. Han visade många saker som jag behöver kunna och det finns nu nedskrivet, vilket inte hindrade mig från att i kväll sända ett SMS med en fråga, som snabbt blev besvarad och det rullar på tills vidare.

Fikabesök framåt kvällen av en väninna som jag på senare år ej haft så mycket kontakt med men riktigt varm vänskap störs ej av sådant utan när man möts så knyter man an till den tidigare samvaron och minns gamla tider. Verkligen roligt!
Kan inte förstå vart dagen tog vägen men nu är den i alla fall slut och jag får åter säga att det där som ej skrevs i kväll,det tar vi nästa gång. Jag skäms lite varje gång jag skriver så. Dock, hav tröst, det kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar