lördag 17 augusti 2013

Lördag 17 augusti 2013.

Klagomuren med Klippmoske'n i bakgrunden..
Jag börjar med dagen som snart är tillända. Jag satte in det här fotot redan i morse och trodde att jag senare på dagen skulle skriva lite om dessa sevärdheter i Jerusalem. Nu blev inte allt som det var tänkt så därför håller jag mig till dagen som snart är slut då jag inser att varken Isak eller jag orkar vara vakna så länge till. Planerat var att jag skulle träffa barnbarnet Kristin på stan, vilket skedde. Jag blev bjuden på kaffe och en bit smörgåstårta på ett kondis. Vi satt där länge och pratade. Så roligt att få vara ute med ungdomen. Efter en del uppköp skildes vi åt och dagen fortsatte för Isaks och min del med en promenad för en fika hos min syster med Toscatårta, hallon och grädde.De två senare är viktiga nu i "slutspurten". 
En vänsom mådde dåligt ringde och vi sågs här hemma hos mig en stund. Ibland känner man sig så liten när man ser andra lida utan att kunna hjälpa så det går över på direkten. Men Gud vet om allt och hjälper i rätt tid när vi vänder oss till Honom med vår nöd.

Kvällen fortsatte med att än en gång koka den gele' som hälldes på burkar i går och som ej blev tillräckligt fast.Lite safttillverkning och inget mer. Några SMS utbyten förstås.

Nu blir det sängen tillsammans med Isak som snällt väntat i kväll. Sov gott kära bloggläsare. Vi hörs igen! Kom ihåg att Gud älskar oss precis som vi är.Amen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar