onsdag 7 augusti 2013

Trevlig onsdag 7 augusti 2013. Långpromenad.

Här pluggas det . Läxböckerna fanns med och i Arad medan vinden tjöt utanför löstes matteproblem.
Någon berättelse om Döda Havet orkar jag ej med i kväll. Ni förstår när jag berättat om dagen. Det blev en skön dag som började med att jag tog min barnvagn och gick till vår närbutik för att handla mat.

Efter lunch med matgäst bakade jag två sorters kakor innan barnbarnet med fru och två barn infann sig för eftermiddagskaffe.En liten lektion i iPhonehanterandet ingick. Vi fikade med bullar, kakor ,glass och hallon. Jag liftade med familjen till en god vän på norr, som i ett tidigt skede av tomatplantornas vara, fick löfte om en sådan planta. Tyvärr har tiden ilat iväg och alla plantor är nu stora och tomaterna växer.Nu skulle den utlovade levereras och det blev alltså med biltransport. Jag överlämnade den stora plantan och skulle efter en stund åka hem med bussen, som tyvärr just hade gått och nästa skulle gå om en timme. Jag valde då att promenera den långa vägen hem, vilket tog en och en halv timme.
Är så tacksam att jag orkade och dessutom mot slutet träffade på goda vänner som var ute på kvällspromenad och gjorde mig sällskap sista biten. Jag ville prova om det var möjligt att ta sig hem by feet och det var det!!!
En God Natt önskar jag er alla! Själv sover jag säkert gott. Så roligt det är att träffa en så härlig barnfamilj. Till sist i kväll ringde Linn från Växjö och vi fick en trevlig pratstund, som alltid. Också detta bidrar till god sömn. Tack Gud för allt roligt en dag kan föra med sig! Amen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar