söndag 18 augusti 2013

Söndag 18 augusti 2013.Sol och regn.

Isak har sovit hela natten och jag också.Min vän som var ledsen i går skulle till Citykyrkan på Gudstjänst eftersom vår kyrka var i Stadsparken tillsammans med flera kyrkor i stan. Tyvärr kunde jag ej följa med dit men såg TV 2 med båten Shalom från Oskarshamn och alla ungdomar ombord, som sjöng om Jesus.
Jag hade en del att ta hand om sedan gårdagen medan jag lyssnade till en bra Radiogudstjänst från Gullbranna.

På eftermiddagen fick jag besök av min vän, som jag fick kontakt med på bussen för ett tag sedan. Så roligt att ses. Igen.
Från Växjö fick jag veta att Filip fått flytta in på skolan redan i dag och med mors och fars hjälp inhandlat diverse för att piffa upp rummet med.Skönt för mamma och pappa att vara med i början.

Nu är jag hemma hos Tobias, som kommit från sitt fotbollsläger och nu tillsammans med mej inväntar föräldrarna ,som suttit fast i en bilkö efter Jönköping och därmed åtskilligt försenas.

Isak,lycklig över att vara hemma igen, sover redan på golvet när ändå inte matte och husse är hemma. Det blir säkert stort pusskalas när de kommer. Han har avverkat Tobias.

Dagen började med sol men sedan har det växlat mellan skurarna. Ulla och Lennart hann plocka 4 liter blåbär innan regnet kom dit. Det finns en del bär men inte alls så mycket som förra året enligt rapport från bärplockarna.


Nu till år 1977 och fortfarande i Jerusalem. Där besöker vi både Gravkyrkan,som man tror byggdes på den plats där Jesus dog och Trädgårdsgraven som man också förknippar med Jesu död och uppståndelse och som för känslan är mer tilltalande. Jag har tidigare berättat om den, vill jag minnas.

Avslutar för i kväll med att önska er en God Natt.Jag skriver nu på min iPad,lite ovant men den är behändig att ta med i väskan. Så trötta vi är nu, Tobias och jag. Undrar om inte de som suttit i bilkö är ännu tröttare.
















P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar